Ανατριχίλα προκαλούν οι περιγραφές μιας έφηβης Γεζίντι για το πώς η ίδια και η μικρή της αδελφή βιάζονταν καθημερινά από τζιχαντιστές στους οποίους πωλήθηκαν σε «δημοπρασία παρθένων». Η 17χρονη κυοφορεί το μωρό του βιαστή της…

Επί εννέα μήνες η άτυχη κοπέλα έπρεπε καθημερινά να επιλέγει «ανάμεσα στον θάνατο και τον θάνατο», δηλώνει στη Daily Mail, καθώς ήταν αντιμέτωπη με ξυλοδαρμούς και σεξουαλικές επιθέσεις από μαχητή του ISIS και τους «σωματοφύλακές» του.

Όπως εξομολογήθηκε στην εφημερίδα βίωσε ομαδικούς βιασμούς και μαστιγώματα ενώ την έκαιγαν στο μηρό με βραστό νερό εάν δεν ανταποκρινόταν στις ερωτικές απαιτήσεις του βιαστή της.

Το κορίτσι αφηγείται πως την ανάγκασαν να απαγγέλει αποσπάσματα του Κορανίου ενώ ο «ιδιοκτήτης» της και οι «σωματοφύλακές» του ασελγούσαν σε βάρος της.

Έγκυος σήμερα, τριών μηνών, στο παιδί του βιαστή της, το κορίτσι έχει εφιάλτες με όσα της συνέβησαν.

«Με έδερνε, πάντα ήταν μαζί με τουλάχιστον άλλον έναν άνδρα κάθε φορά που με βίαζε», αφηγείται.

Κάθε πρωί ο «ιδιοκτήτης» της έγδυνε τα κορίτσια που είχε αγοράσει, τα μύριζε και επέλεγε με ποια θα έκανε σεξ εκείνη την ημέρα. Στη συνέχεια οι σωματοφύλακές του επέλεγαν τα υπόλοιπα κορίτσια για τους εαυτούς τους.

«Δεν ένιωθα τίποτα, ήμουν σαν φυτό. Ήθελα απλώς να τελειώσει, ήθελα να σκοτωθώ», λέει.

Εννέα μήνες μετά η λύτρωσή της ήρθε με το θάνατο του «ιδιοκτήτη» της μαζί με τους σωματοφύλακές του σε μάχη με Πεσμεργκά. Έτσι τα κορίτσια είχαν την ευκαιρία να διαφύγουν. Ορισμένα από τα κορίτσια έτρεξαν πίσω σε άλλους τζιχαντιστές επειδή ήταν τρομοκρατημένα. Σε ένα κορίτσι που επιχείρησε να διαφύγει οι μαχητές έκοψαν τα πόδια…

Η ζωή του κοριτσιού είναι πολύ δύσκολή και μακριά από τους τζιχαντιστές επειδή η κοινότητα Γεζίντι είναι πολύ αυστηρή και τα κορίτσια που το έσκασαν από το ISIS θεωρούνται στιγματισμένα, παρότι ο ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης τους κάλεσε όλα τα μέλη της κοινότητας να τα δεχθούν πίσω.

Ο ίδιος της ο θείος, όπως αφηγείται, απείλησε να τη σκοτώσει εάν υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τζιχαντιστές και η 17χρονη ετοιμάζεται τώρα να διακόψει την κύησή της…