Είναι ένα ασυνήθιστο θέαμα ένας άνδρας με τα εσώρουχα δεμένος σε φανάρι αλλά συνέβη στη Βρετανία κι επρόκειτο για έναν μέλλοντα γαμπρό τον οποίο οι φίλοι του υπέβαλαν στα απαραίτητα «καψώνια» πριν το γάμο.

Η υπόλοιπη παρέα απολάμβανε τις μπύρες της σε κοντινή παμπ και παρακολουθούσε τον μέλλοντα γαμπρό να πίνει τη μπύρα του δεμένος με μονωτική ταινία στο στύλο και να φωτογραφίζεται από τους περαστικούς.

Ο 41χρονος Lee Forrester παρέμεινε το Σάββατο δεμένος ή μάλλον κολλημένος στο φανάρι για μισή ώρα μέχρι οι φίλοι του να τον απαλλάξουν από τον εξευτελισμό αυτό.

Ο γάμος του με την Collette Whiteley είναι προγραμματισμένος για τον Ιούνιο.

«Νομίζω πως μόλις συνήλθα, ήταν ένα από τα καλύτερα Σαββατοκύριακα που έχω περάσει ποτέ, γελάσαμε απίστευτα και θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους μου που τα έκαναν όλα τόσο υπέροχα», είπε στη Daily Mail.

Η 37χρονη μέλλουσα νύφη- η οποία έχει σχέση με τον Forrester τα τελευταία 17 χρόνια- χαρακτήρισε ξεκαρδιστική τη φάρσα. «Για να είμαι ειλικρινής περίμενα χειρότερα», πρόσθεσε.

Μετά την «απελευθέρωση» του 41χρονου η παρέα των φίλων ταξίδεψε στο Λίβερπουλ όπου ανάγκασε τον γαμπρό να ντυθεί Τζον Λένον κατά τη βραδινή τους έξοδο στην πόλη.

Την Κυριακή, κι ενώ ακόμα υπέφεραν από hangover, τον έβαψαν μπλε για να μοιάζει με στρουμφάκι.

Το πάρτι, που είχε ξεκινήσει από το Τσέστερφιλντ και πέρασε από Μάντσεστερ και Λίβερπουλ, ολοκληρώθηκε στο Μπέρμιγχαμ.


Δείτε τις φωτογραφίες