Πολλοί γονείς αφιερώνουν πολύ χρόνο, πολλή προσωπική δουλειά και αρκετά χρήματα για να προετοιμάσουν πάρτι γενεθλίων των παιδιών τους αλλά το ζευγάρι αυτό από την Αυστραλία ανέβασε τον πήχη σε πολύ ψηλά επίπεδα.

Το πάρτι για τα 3α γενέθλια της μικρής Lauren κόστισε στους γονείς της, Eric Lembo και Trang Nguyen, 50.000 δολάρια! Έγινε στο Περθ, είχε 220 καλεσμένους και τα 50 παιδιά απόλαυσαν παιχνίδι με χαρακτήρες του Μίκυ και της Μίνι Μάους, μάγο, face painting, μπαλόνια, ποπ κορν κ. ά.

Το μενού περιλάμβανε μεταξύ άλλων παέγια, πίτσα, στρείδια, χοιρινό, τρούφες αλλά και κονιάκ Remy Martin Xo και σαμπάνια.

Τρεις χιλιάδες δολάρια στοίχισαν οι επαγγελματίες φωτογράφοι που απαθανάτισαν τις ευτυχισμένες στιγμές ενώ 1.600 δολάρια πήρε η τραγουδίστρια Courtney Murphy που ανέλαβε να ψυχαγωγήσει τους καλεσμένους.

«Η ιταλική και η βιετναμέζικη κουλτούρα έχουν παράδοση να γίνονται μεγάλα πάρτι για τα πρώτα γενέθλια κι εμείς αποφασίσαμε να την τηρήσουμε και στα δεύτερα και στα τρίτα», εξηγεί στη Daily Mail η Nguyen.

Το ζευγάρι δέχθηκε έντονη κριτική όταν αποκαλύφθηκε ο… λογαριασμός για το πάρτι αλλά ο ευτυχής πατέρας Eric Lembo απάντησε πως αφενός κάνει τακτικά δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα αφετέρου πως τα χρήματα που ξόδεψε πήγαν στην τοπική κοινότητα.

«Δεν ήταν μόνο για τα λεφτά εκείνη η μέρα. Ήταν για τη Lauren, την οικογένεια, τους φίλους», προσθέτει.


Δείτε τις φωτογραφίες