Μία απίστευτη επίθεση κατέγραψε βίντεο από κάμερα ασφαλείας σε δρόμο του Μπρούκλιν με μία γυναίκα να προβαίνει σε ένα άνευ προηγουμένου αντισημιτικό παραλήρημα και να επιτίθεται απέναντι σε τρία ανήλικα παιδιά, το ένα μάλιστα 2 ετών. Το άκρως ανησυχητικό βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που η γυναίκα συνελήφθη περπατά κοντά στα τρία παιδιά εβραϊκής καταγωγής να τα βρίζει χυδαία πριν τα φτύσει και φύγει.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 12:30 το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 14/1 σε δρόμο του Marine Park. Η γυναίκα έφτασε κοντά σε ένα οκτάχρονο αγόρι που έπαιζε με δύο από τα μικρότερα αδέρφια του -εφτά και δύο ετών- και εξαπέλυσε την επίθεση

«Ο Χίτλερ έπρεπε να σας είχε σκοτώσει όλους. Θα σε σκοτώσω και ξέρω πού μένεις», ακούγεται να φωνάζει η γυναίκα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο μικρούλης απάντησε με θάρρος στη γυναίκα

Όλες οι ενέργειες της γυναίκας καταγράφηκαν από την κάμερα χάρη σε μια κοντινή κάμερα παρακολούθησης.

«Αυτή η γυναίκα πέρασε δίπλα τους, τους φώναξε. Κάτι όπως ο Χίτλερ θα έπρεπε να σας είχε σκοτώσει όλους», εξήγησε ο πατέρας των παιδιών, Aryah Fried, στο CBS2.

Ο Fried είπε ότι ο οκτάχρονος γιος του απάντησε στον ύποπτο ότι θα έσωζε τη μικρή του αδερφή.

«Πρέπει να του μάθω να μην ασχολείται. Αλλά ενεπλάκη. Και γύρισε τρέχοντας. Τον έφτυσε στο πρόσωπο. Και του είπε ότι θα σας σκοτώσουμε όλους. Ξέρω που μένεις. Και θα φροντίσουμε να σας πάρουμε όλους την επόμενη φορά», είπε ο Fried.

«Ελπίζω να καταλάβει τη σοβαρότητα των πράξεών της», είπε ο Fried. «Το να το κάνεις σε οποιονδήποτε είναι προφανώς προβληματικό, αλλά για έναν ενήλικα να το κάνει σε ένα παιδί είναι πέρα ​​για πέρα ​​τρελό».

Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά την ύποπτη, η οποία πιστεύεται ότι είναι γύρω στα 20.

Αφίσες έχουν κολληθεί σε φανοστάτες γύρω από τη γειτονιά με την ελπίδα να την αναγνωρίσει κάποιος.

Η Ειδική Ομάδα Εγκλημάτων Μίσους του NYPD ερευνά το περιστατικό.