Γερανό χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν οι Αρχές στην Ουαλία προκειμένου να μεταφέρουν την 22χρονη Georgia Davis, την κάποτε επονομαζόμενη «παχύτερη έφηβη της Βρετανίας» στο νοσοκομείο.

Στην επτάωρη (!) επιχείρηση χρειάστηκε να κλείσουν πολλοί δρόμοι στη γειτονιά της καθώς οι πυροσβέστες εργάζονταν για τη μεταφορά της από το ειδικά διαμορφωμένο διαμέρισμά της.

Για να υλοποιηθεί η επιχείρηση κάποιες πόρτες αφαιρέθηκαν από το διαμέρισμα της 22χρονης ώστε να είναι εφικτή η μεταφορά της. Είναι άλλωστε η δεύτερη φορά απαιτείται τόση κινητοποίηση για τη μεταφορά της κοπέλας.

Για «απόλυτο χάος» μίλησε στους δημοσιογράφους αυτόπτης μάρτυρας. «Όλοι οι δρόμοι έκλεισαν, γονείς και μαθητές δεν μπορούσαν να φτάσουν στα κοντινά σχολεία, ήταν όλα αποκλεισμένα όλη μέρα», είπε.

Η Davis, που υπέφερε από δίαιτες γιο γιο όλη τη ζωή της, είχε χρειαστεί και πάλι γερανό το 2012.

Τότε ομάδα 40 ανθρώπων είχε εμπλακεί στην επιχείρηση. Είχαν γκρεμίσει τοίχους και κατασκευάσει μια πρόχειρη ράμπα από τον 1ο όροφο του σπιτιού της στο πεζοδρόμιο. Παράλληλα είχε γίνει και εκτροπή της κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η νεαρή γυναίκα άρχισε να τρώει για παρηγοριά και να παίρνει βάρος μετά το θάνατο του πατέρα της.

Τον Αύγουστο του 2008, οι γιατροί είχαν πει στη Davis, που είχε τότε βάρος 210 κιλά, να χάσει 130 κιλά ή να περιμένει τον θάνατο.

Εκείνη τα κατάφερε με πολύ κόπο και επιμονή αλλά όταν το 2009 επέστρεψε στη Βρετανία, ανακάλυψε πως ο πατριός της είχε καρκίνο, μετακόμισε και πάλι στο σπίτι των γονιών της και άρχισε ξανά να παίρνει βάρος…


Δείτε τις φωτογραφίες