Ευκαιρία να γνωρίσετε τον άνθρωπο που έχει δηλώσει ότι σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντε, τον Ρομπ Ο’Νιλ. Η οργάνωση «ForAmerica» σαν δίνει τη δυνατότητα να περάσετε το Σαββατοκύριακο στο Γουαϊόμινγκ και να διαγωνιστείτε στη σκοποβολή με πιστόλι και αυτόματο με τον πρώην Navy Seal.

«Η εκδήλωσή μας θα συμπεριλαμβάνει σκοποβολή με πιστόλι και “διασκέδαση με πολυβόλο” καθώς και διαγωνισμό σκοποβολής με τον Ρομπ Ο’Νιλ», υπόσχεται η οργάνωση στην πρόσκλησή της προς ενδεχόμενους δωρητές η οποία δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα Washington Post.

Όσοι είναι έτοιμοι να διαθέσουν αυτό το ποσό θα καταλύσουν στο Amangani Resort Hotel, στο Τζάκσον Χόουλ, στο Γουαϊόμινγκ στις δυτικές ΗΠΑ, το οποίο κατά την πρόσκληση προσφέρει ειδυλλιακή θέα στο εθνικό πάρκο Γκραντ Τέτον και στον ποταμό Σνέικ.

Ένα μέρος των δραστηριοτήτων του Σαββατοκύριακου θα εκτυλιχθεί στο κοντινό σκοπευτήριο Jackson Hole Shooting Experience, το οποίο περιγράφεται ως ένα «από τα καλύτερα σκοπευτήρια στην αμερικανική Δύση».

Ο εκπρόσωπος του πρώην μέλους των Ειδικών Δυνάμεων του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού δήλωσε ότι ο Ο’Νιλ δέχθηκε να συμμετάσχει στην εκδήλωση για να »ανταποδώσει τη χώρα σε έναν φίλο ο οποίος τον είχε βοηθήσει».

Σε ένα ντοκιμαντέρ που είχε γυριστεί και προβληθεί την περασμένη χρονιά από το συντηρητικό αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox, για το οποίο εργάζεται πλέον ο Ρομπ Ο’Νιλ είχε δηλώσει πως ήταν αυτός που πυροβόλησε τον ηγέτη της Αλ Κάιντα κατά τη διάρκεια της μυστικής επιχείρησης στο Αμποταμπάντ του Πακιστάν τον Μάιο του 2011. βΉδη πριν από την προβολή του ντοκιμαντέρ, ο πρώην καταδρομέας είχε δηλώσει στην εφημερίδα Ουάσινγκτον Ποστ ότι σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.