Η Δρ Sandra Lee είναι δερματολόγος στην Καλιφόρνια. Εργάζεται στην κλινική Skin Physicians & Surgeons και εμφανίζεται τακτικά στο talk show «The Doctors». Είναι επίσης μια γοητευτική γυναίκα. Θα μπορούσε να είχε γίνει «αστέρι» του YouTube είτε για την πρωτοποριακή δουλειά της είτε για την ομορφιά της αλλά δεν έγινε για τίποτα από τα δύο.

Το κανάλι της έχει 60.000 εγγεγραμμένους χρήστες χάρη κυρίως στα βίντεο που ανεβάζει, στα οποία καταγράφει τη φροντίδα των πελατών της: βασικά τον τρόπο με τον οποίο «σπάει» τα σπυράκια τους, περιποιείται την ακμή ή καθαρίζει την πλάτη τους από τα μαύρα στίγματα!

«Αυτή η υποκουλτούρα μου φαίνεται συναρπαστική», δήλωσε. «Σπάω αυτά τα πραγματάκια –τα σπυράκια- και ναι, αυτό με κάνει να νιώθω ωραία…».

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Lee προσφέρεται να αφαιρέσει τα μαύρα στίγματα και τα σπυράκια από τους πελάτες της ζητώντας παράλληλα να της επιτρέψουν να ανεβάσει τα βίντεο online χωρίς να αποκαλύψει βέβαια την ταυτότητά τους.

Όπως επισημαίνει, παρά την κάπως ενοχλητική φύση των βίντεο στο κανάλι της, κανείς δεν λέει «όχι».

Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε να ανεβάζει στο Instagram μικρά βίντεο από τη δουλειά της, κερδίζοντας την προσοχή του κόσμου- και εκείνων που αρέσκονται στο λεγόμενο «pimple porn». Η απήχηση της έδωσε την ιδέα να ανεβάσει στο YouTube μεγάλης διάρκειας βίντεο από τη διαδικασία καθαρισμού των μαύρων στιγμάτων ενός άνδρα. «Δεν φανταζόμουν πόσο μεγάλο θα γίνει όλο αυτό», είπε, ενώ το συγκεκριμένο βίντεο είχε τουλάχιστον 360.000 views από τη στιγμή που ανέβηκε, τον Δεκέμβριο.

Πλέον η εξειδίκευσή της δεν αφορά μόνο τη δουλειά της αυτή καθ’ εαυτή αλλά και τις προτιμήσεις των χρηστών του ίντερνετ που την παρακολουθούν. Έτσι συνειδητοποίησε πως σε άλλους αρέσει το «σκληρό σπάσιμο» των σε άλλους το «απαλό».

«Σας παρακολουθούσα και κατάλαβα πως εσείς οι PimplePoppaholics (οι εθισμένοι στο σπάσιμο σπυριών) χωρίζεστε σε δύο ομάδες: εκείνοι που τους αρέσει το μαλακό σπάσιμο και εκείνοι που τους αρέσει το σκληρό. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που τους αρέσουν και τα δύο, αλλά είπα να ευχαριστήσω όσο περισσότερους από εσάς μπορώ. Εδώ είναι ένα best of μαλακού σπασίματος…», έγραψε ανεβάζοντας ένα βίντεο με συγκεντρωμένα τα «καλύτερα στιγμιότυπα» της δουλειάς της.

Το πιο απίστευτο είναι πως το συγκεκριμένο βίντεο έχει μέχρι στιγμής τουλάχιστον σχεδόν 540.000 views…

Δείτε τα βίντεο- αν είστε κι εσείς PimplePoppaholic