Ένας 39χρονος από το Μιλγουόκι στην πολιτεία Ουισκόνσιν των ΗΠΑ κατηγορείται για το βιασμό μιας 10χρονης κοπέλας, αντιμετωπίζοντας φυλάκιση ακόμη και 60 ετών.

Ο Darrick Guider όχι μόνο βίασε το άτυχο κορίτσι αλλά το άφησε και έγκυο, ενώ σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.

Το κορίτσι είχε μετακομίσει στο σπίτι ενός συγγενικού της προσώπου, στην περιοχή που κατοικούσε ο Guider. Το κορίτσι περιέγραψε στην αστυνομία τα όσα συνέβησαν: «Ένα βράδυ, λίγο μετά τη μετακόμισή της στο σπίτι, έβλεπε τηλεόραση στο δωμάτιο της. Ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι όταν ο κατηγορούμενος μπήκε μέσα. Ο κατηγορούμενος της είπε ότι “έτσι βγάζεις χρήματα”».

Σύμφωνα με την αστυνομία, το κορίτσι «προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια από τους συγγενείς της ουρλιάζοντας, αλλά ο κατηγορούμενος της έκλεισε το στόμα με το χέρι του». Κατόπιν, φέρεται να βίασε το κορίτσι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η κοπέλα θυμάται διάφορες περιπτώσεις που ο 39χρονος προσπάθησε να κάνει σεξ μαζί της. Είχε μάλιστα πει στο συγγενικό της πρόσωπο πως την «πείραζε» χωρίς όμως να την πιστέψει. Ήταν άλλος συγγενής που παρατήρησε την εγκυμοσύνη του κοριτσιού που αναμένεται να γεννήσει τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου.