Ήταν σχεδόν πριν ένα μήνα, όταν η Σανέκα Τόρες, πυροβόλησε προς το μέρος του ταμίας ενός εστιατορίου McDonald’s στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών. Αιτία αποτέλεσε το κατ’ επανάληψη λάθος στην παραγγελία της.

Λίγο πριν εκστομίσει την φράση «What the …» και σημαδέψει με το όπλο της την ανυποψίαστη ταμία του καταστήματος, η Σανέκα Τόρες, είχε παραγγείλει για δεύτερη φορά χάμπουργκερ με μπέικον, και έλαβε, για δεύτερη φορά, ένα χωρίς. Αυτό ακριβώς στάθηκε και η αφορμή για να εκπυρσοκροτήσει το όπλο της.

Όταν η Τόρες επισκέφθηκε για πρώτη φορά το εν λόγω κατάστημα, παραγγελιών για αυτοκίνητα, και διαπίστωσε πως η παραγγελία της δεν ήταν αυτό ακριβώς που είχε ζητήσει, ο διευθυντής του καταστήματος, την ενημέρωσε πως για να επανορθώσει θα γευμάτιζε δωρεάν την επόμενη φορά που θα ερχόταν.

Λίγο αργότερα η Τόρες επισκέφτηκε εκ νέου το κατάστημα για να παραλάβει το δωρεάν γεύμα της. Όσο μάλιστα περίμενε να ετοιμαστεί η παραγγελία της φλέρταρε με τον διευθυντή του καταστήματος, δίνοντας του μέχρι και το τηλέφωνό της για ένα μελλοντικό ρομαντικό tête-à-tête.

Μόνο που καθώς προχώρησε στο δεύτερο παράθυρο για να παραλάβει την παραγγελία της συνειδητοποίησε πως το γεύμα είχε έρθει και πάλι λάθος, πράγμα το οποίο, κατ’ όπως φάνηκε, δεν μπορούσε να μείνει ατιμώρητο. Πήρε το όπλο της και πυροβόλησε προς τον ταμία ο οποίος ευτυχώς είχε σκύψει λίγο νωρίτερα – για να πιάσει το σωστό χάμπουργκερ- κι έτσι απέφυγε τη σφαίρα.

Η θερμόαιμη πεινασμένη 30χρονη, ήρθε αντιμέτωπη με τις κατηγορίες της οπλοκατοχής και του πυροβολισμού εναντίον του υπαλλήλου. Στη δίκη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Μαρτίου η κατηγορούμενη δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες της οπλοκατοχής ούτε ότι πυροβόλησε κατά του καταστήματος. Διευκρίνισε όμως πως ο λόγος δεν ήταν επειδή έκαναν για δεύτερη φορά λάθος στο χάμπουργκερ της, αλλά ότι κατά λάθος τράβηξε την σκανδάλη και το όπλο εκπυρσοκρότησε…

Η Τόρες που βρισκόταν στο αυτοκίνητο με μια ακόμα φίλη της, είχε προηγουμένως διασκεδάσει σε ένα νυχτερινό μαγαζί της περιοχής, αυτό χρησιμοποίησε και ο δικηγόρος της προκειμένου να πείσει τους δικαστές για την εξαιρετικά καλή διάθεσή της, γεγονός που αποδεικνύει πως δεν πυροβολούσε εναντίων του υπαλλήλου. Βέβαια η κατάθεση που έδωσε στο δικαστήριο ήταν εντελώς διαφορετική από την αρχική όταν συνελήφθη. Αυτός ήταν μάλλον κι ένας από τους βασικούς λόγους που η Τόρες καταδικάστηκε σε διετή φυλάκιση…