Μια μάλλον άτακτη καθηγήτρια, σκανδάλισε μαθητές, καθηγητές και γονείς όταν διέρρευσαν στο διαδίκτυο άκρως σκανδαλιστικές φωτογραφίες της. Η εκπαιδευτικός, ποζάρει γυμνή, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με το χέρι της και με ελαφριά ενδύματα, αποκαλύπτοντας το σέξι σώμα της.

Οι συγκεκριμένες εικόνες, τραβήχτηκαν πριν από περίπου 15 χρόνια, γι αυτό και η διευθυντής του σχολείου όπου διδάσκει, αποφάσισε να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία με τη δικαιολογία ότι τα συγκεκριμένα καρέ «είναι πολύ παλιά».

Η Anita, το επίθετό της δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, πόζαρε με το λάγνο αυτό τρόπο όταν ήταν φοιτήτρια. Ωστόσο, οι εξοργισμένο γονείς δε είναι σε θέση να της συγχωρήσουν το νεανικό αυτό «ατόπημα».

Κι αυτό γιατί κατέκλισαν το σχολείο, στην πόλη Τρεβίζο, όταν ταυτοποίησαν την ένοχη αξιώνοντας την απόλυσή της. «Δεν είμαι χαρούμενη που μια γυναίκα που βγάζει το στήθος για πορνό φωτογραφίες, διδάσκει τον γιο μου. Είναι αηδιαστικό και πρέπει να απολυθεί», είπε η 35χρονη (εξοργισμένη) μητέρα, Clelia Cocci. Στο ίδιο μήκος κύματος, κινήθηκαν και οι δηλώσεις ενός πατέρα: «Δεν είναι πορνό, αλλά είναι γαργαλιστικές. Δεν αποτελεί καλό πρότυπο για τα νεαρά άτομα», τόνισε ο 45χρονος Arrigo Dellucci.

Ωστόσο, αντίθετη άποψη έχει η επικεφαλής του σχολείου, Antonia Piva η οποία, υπερασπίστηκε την καθηγήτρια: «Αυτό ανήκει στο παρελθόν και οι φωτογραφίες είναι πολύ παλιές. Είναι υπέροχη καθηγήτρια και όλοι οι μαθητές της, έχουν ένα καλό επίπεδο χάρη σε εκείνη».