Τις καρδιές των Γερμανών κερδίζει η Στέλλα Ζυγούρα, Ελληνίδα από την Αυστραλία που τα τελευταία 8 χρόνια ζει στο Μόναχο.

Το όνειρό της ήταν πάντα να ανέβει στη σκηνή λυρικού θεάτρου παρουσιάζοντας την αγαπημένη της άρια και φαίνεται πως τώρα το όνειρο αυτό δεν είναι τόσο μακρινό.

Η Στέλλα Ζυγούρα απέσπασε πολύ καλές κριτικές για τις εμφανίσεις της στο «Γερμανία Έχεις Ταλέντο» ενώ θερμή ήταν και η υποδοχή του κοινού και μάλιστα στο… απροσδόκητο ρεπερτόριό της, το «Ave Maria» των Bach/Gounod και το «Halleluiah» του Leonard Cohen.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω», δήλωσε στην εφημερίδα «Νέος Κόσμος» η Στέλλα, αναφέροντας ότι η απόφασή της να λάβει μέρος στον διαγωνισμό ήταν εντελώς αυθόρμητη. «Οι ακροάσεις γίνονταν στη γειτονιά μου και σκέφτηκα αν βρω άνθρωπο να προσέξει τον 6χρονο γιό μου θα πάω να δοκιμάσω».

Μεγάλη ήταν και η έκπληξη των γονιών της κ. Ζυγούρα, όταν τους επισκέφθηκε στο σπίτι τους στη Μελβούρνη τηλεοπτικό συνεργείο του γερμανικού καναλιού RTL που παρουσιάζει το πρόγραμμα «Γερμανία Έχεις Ταλέντο», για να τους πάρει συνέντευξη.
.