Στην παγωμένη Αλάσκα, δεν χρειάζεται και πολλά για να ζεσταθεί κανείς. Λίγα παραπάνω ρούχα, ίσως κάποιο οινοπνευματώδες ποτό και σίγουρα κάποιο ασφαλές περιβάλλον.

Υπάρχουν κάποιοι όμως που αναζητούν πιο καυτά «κλίματα» για να νιώσουν περισσότερη θέρμη. Και τη βρίσκουν σε ένα καΐκι, στην περιοχή Kodiak, το περίφημο «Wild Alaskan» που αντί να βγαίνει στα ανοιχτά και να πιάνει με τα δίχτυα του μεζέδες της θάλασσας, όπως καβούρια και αστακούς, φιλοξενεί… ζαργάνες και γοργόνες με δερμάτινες πάνω από το γόνατο μπότες, σέξι μπουστάκια και φτηνό αλλά έντονο μακιγιάζ.

Είναι τα πρώτο στριπ κλαμπ της Αλάσκα που κάποτε ήταν καβουράδικο… Το σκάφος δέχεται 12 πελάτες τη φορά, οι οποίοι έρχονται μέσω πλωτών ταξί, και η όλη εμπειρία τους στοιχίζει τουλάχιστον 20 δολάρια. Αν βέβαια το επιθυμούν, μπορούν να έχουν με επιπλέον χρήματα, και ιδιωτικό χορό με κάποια από τα κορίτσια (40 δολάρια για τόπλες κορίτσι, 60 για τελείως γυμνό).

Πάντως το εν λόγω κατάστημα, δεν δέχεται και τα καλύτερα σχόλια μιας και υπάρχουν αρκετοί κάτοικοι που θέλουν να βάλει λουκέτο. Ο ιδιοκτήτης του «Wild Alaskan», Darren Byler υπερασπίζεται την επιλογή του λέγοντας πως στην περιοχή δεν λειτουργούσαν εδώ και χρόνια τέτοια μαγαζιά και πως η επιχείρησή τους είναι προσοδοφόρα.



Ο ιδιοκτήτης του «Wild Alaskan», Darren Byler