Προσγειώνεται αύριο το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Πάφου η πρώτη απευθείας πτήση από την Βιέννη της αυστριακής αεροπορικής εταιρεία Fly Niki, θυγατρικής της γερμανικής Air Berlin. Οι πτήσεις από Βιέννη προς Πάφο και αντίστροφα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου πτητικού προγράμματος της στην Πάφο η Flyniki σε συνεργασία με τον μεγάλο τουριστικό οργανισμό της Αυστρίας , ROUEFA, και το κυπριακό γραφείο, Knossos Travel, οργάνωσαν τις τελευταίες μέρες στην Κύπρο ταξίδι γνωριμίας τουριστικών πρακτόρων και συνεργατών του Αυστριακού τουριστικού οργανισμού. Σήμερα οι Αυστριακοί τουριστικοί πράκτορες ξεναγήθηκαν στους αρχαιολογικούς χώρους του Κουρίου και της Πάφου. Το μεσημέρι γευμάτισαν σε εστιατόριο στην τουριστική περιοχή Γεροσκήπου, όπου απόλαυσαν σαρακοστιανά εδέσματα και εντυπωσιάστηκαν από το πέταγμα των χαρταετών.

Όπως είναι γνωστό η Fly Niki ξεκίνησε από πέρσι πτήσεις Βιέννη- Λάρνακα –Βιέννη. Με τις πτήσεις αυτές η

Fly Niki δίνει και στους Κυπρίους την δυνατότητα , μέσω του εκτεταμένου δικτύου της Air Berlin, να ταξιδέψουν από Βιέννη σε πολλές πόλεις της Γερμανίας, όπως Ντίσελντορφ, Αμβούργο, Ανόβερο, Μόναχο, Βερολίνο, καθώς και σε άλλους ευρωπαϊκους προορισμούς, όπως Ζυρίχη, Ελσίνκι και άλλες.