Η Julia Vins έχει ένα αγγελικά πλασμένο πρόσωπο που φέρνει σε πορσελάνινη κούκλα. Το σώμα της, από την άλλη δεν θυμίζει και τόσο γυναίκα.

Με την τρίγωνη, μυώδη πλάτη της και τα γυμνασμένα χέρια της, θυμίζει… μικρογραφία του Hulk. Ο μοναδικός συνδυασμός προσώπου και σώματος, την έχει κάνει ιδιαίτερα γνωστή στον χώρο του διαδικτύου, ενώ έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές.

Η 18χρονη Ρωσίδα έχει ήδη τρία παγκόσμια ρεκόρ. Σηκώνει περισσότερα βάρη από κάθε άλλη γυναίκα στον πλανήτη και πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον χώρο του γυναικείου powerlifting. Η ίδια δηλώνει πως δεν σκοπεύει να επαναπαυθεί και πως θα συνεχίσει να προπονείται όλο και πιο σκληρά για να γίνει περισσότερο μυώδης με στόχο να καταρρίψει όσα περισσότερα ρεκόρ γίνεται.

Ωστόσο, γνωρίζει ότι η εμφάνισή της είναι λίγο απωθητική για τους άντρες. Ξεκίνησε να πηγαίνει εντατικά στο γυμναστήριο από τα 15 της χρόνια τέσσερις φορές την βδομάδα για 3-5 ώρες κάθε μέρα. Έχει αλλάξει τη διατροφή της και τρώει 5-6 γεύματα τη μέρα , τα οποία περιλαμβάνουν αυγά, κοτόπουλο, ρύζι, τυρί και λαχανικά ενώ μία φορά την εβδομάδα επιτρέπει στον εαυτό της μία μικρή ατασθαλία.