Οι Roberto Viel και Maurizio, είναι δίδυμα αδέλφια που έχουν μια ασυνήθιστη οικογενειακή επιχείρηση: είναι συνιδιοκτήτες κλινικής που ειδικεύεται στην πλαστική και την αισθητική χειρουργική αντρικών γεννητικών οργάνων.

Καθώς διεξάγουν χιλιάδες πλαστικές στο ευαίσθητο αυτό σημείο, τα αδέλφια Viel, έχουν προχωρήσει και σε μια σειρά από διαδικασίες-, πλαστική στη μύτη, μπότοξ κ.α.-, προκειμένου να ενισχύσουν την ομοιότητα μεταξύ τους. Ωστόσο, οι δυο γιατροί, δεν χρειάζεται να βάλουν νυστέρι, στην περιοχή κάτω από τη ζώνη!

Τα αδέλφια, που εξασκούν το έργο τους σε Λονδίνο και Ντουμπάι, έχουν πελατεία όλων των… μεγεθών: «Υπάρχει μια διαταραχή όπου άντρες έχουν μόριο, σε στύση, μόλις 7 εκατοστά ή και λιγότερο. Η διαταραχή αυτή αφορά στο 0,6% των αντρών. Εγώ, έχω δει τέτοιες περιπτώσεις, με μερικά να μην ξεπερνούν τα 3 ή 4 εκατοστά», λέει ο Roberto.

«Το μέσο μέγεθος είναι περίπου 8 εκατοστά και 12 σε στύση», συμπληρώνει. «Υπάρχουν πολλοί άντρες που αισθάνονται ανεπαρκείς με αυτά τα μεγέθη έτσι ζητούν περισσότερα. Ενδεικτικά, ο Δρ. Roberto, από το 1991 έχει προχωρήσει σε 3000 εγχειρήσεις.