Τον εαυτό της παντρεύτηκε η Κρις Γκαλέρα, μοντέλο εσωρούχων για να γιορτάσει την αυτοεκτίμησή της, όπως λέει.

Η Γκαλέρα, influencer από τη Βραζιλία, παντρεύτηκε τον εαυτό της σε μια καθολική εκκλησία στο Σάο Πάολο. «Δεν ντράπηκα όταν πήγα στην εκκλησία, ήμουν αποφασισμένη. Έφτιαξα τα μαλλιά μου και βάφτηκα και με κοιτούσαν όλοι επειδή ήμουν μόνη» λέει η Γκαλέρα στη New York Post. Το μοντέλο φόρεσε νυφικό και κρατούσε ανθοδέσμη και, ούσα νύφη με τα όλα της!

«Οι περισσότεροι το βρήκαν ενδιαφέρον. Νομίζουν ότι αστειεύομαι αλλά εγώ αλήθεια με παντρεύτηκα. Κάποιες γυναίκες είπαν ότι θα κάνουν κι αυτές το ίδιο» λέει η Γκαλέρα, ενώ αποκαλύπτει ότι δέχθηκε βροχή προτάσεων γάμου στο Instagram, από άνδρες.

Το μοντέλο παραδέχεται ότι είχε «θέματα» από προηγούμενες σχέσεις της καθώς «οι άνδρες έχουν δυσκολία να είναι πιστοί και μονογαμικοί. Εμένα μου αρέσει να είμαι προτεραιότητα και είμαι δική μου προτεραιότητα».

Βέβαια, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να βρει το έτερον ήμισύ της κάποια μέρα. «Δεν θα με χωρίσω ποτέ αλλά αν εμφανιστεί μια καινούρια αγάπη, θα θελήσω να ζήσω την εμπειρία» σημειώνει.

«Δεν με αγγίζουν οι προσβολές. Όταν είσαι χαρούμενος, δε σε ταράζει τίποτα» λέει για τα σχόλια που δέχθηκε ότι παντρεύτηκε τον εαυτό της για να τραβήξει την προσοχή.