Παραλίγο να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα η οδηγός του αυτοκινήτου, η οποία δεν άκουσε καμία προειδοποίηση και αποφάσισε να ανέβει το λόφο.

Οι άνθρωποι της περιοχής (είναι άγνωστο ποια είναι αυτή) προσπάθησαν να κάνουν την κοπέλα να καταλάβει ότι οι δρόμοι ήταν πολύ επικίνδυνοι. Είχαν πιάσει πάγο και ιδίως ο δρόμος στην κορυφή του λόφου γλίστραγε πολύ. Εκείνη όμως δεν έλαβε υπ’ όψιν της κανέναν και… τόλμησε. Τελικά αυτό που κατάφερε ήταν να φτάσει μεν στο σημείο που ήθελε, να μη μπορεί να ελέγξει το αμάξι της δε.

Το κατάλαβε όταν προσπάθησε να στρίψει ελαφρώς στο δρόμο. Το μικρό αυτοκίνητο γλίστρησε τόσο πολύ που άρχισε να κάνει… πατινάζ. Η ίδια και η φίλη της, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, πανικοβλήθηκαν. Θεώρησαν λογικό να ανοίξουν τις πόρτες και την ώρα που το αμάξι συνέχιζε να γλιστρά, η συνοδηγός έπεσε έξω και βρέθηκε στο δρόμο. Ευτυχώς κάποια στιγμή κατάφερε να το σταματήσει τελικά, προτού προκληθεί ατύχημα, με την κοπέλα που είχε βρεθεί στο οδόστρωμα να μη δείχνει τραυματισμένη.