Σκεφτείτε να περπατάτε αμέριμνος στο δρόμο και ξαφνικά να σας πλησιάσει μια όμορφη κοπέλα και να σας ζητήσει να την αφήσετε να βάλει το χέρι της μέσα από το παντελόνι σας για να «δει» σε τι κατάσταση βρίσκονται οι όρχεις σας.

Κι όμως αυτό συνέβη στο Λος Άντζελες, όπου μια νεαρή ονόματι Μαρίσα, ντυμένη νοσοκόμα, σταματούσε περαστικούς σε κεντρικό δρόμο του Λος Άντζελες, ζητώντας τους να κάνουν μια «θυσία» για καλό σκοπό. Ήθελε να τους προσφέρει μια δωρεάν εξέταση όρχεων. Η κοπέλα βγήκε πήρε τους δρόμους κρατώντας ένα χαρτόνι που έγραφε «Δωρεάν εξέταση όρχεων» και (προ)καλούσε τους άνδρες – τουλάχιστον – να σταματήσουν και να ακούσουν τι έχει να πει.

Στη συνέχεια φόρεσε τα… ειδικά μοβ γάντια της και έκανε στους ενδιαφερόμενους την εξέταση. Το όλο εγχείρημα έγινε, για να συγκεντρωθούν χρήματα για την καμπάνια του Movember κατά του καρκίνου του προστάτη, με τη συνδρομή των μελών του Simple Pickup.

Για κάθε έναν περαστικό που σταματούσε, η ομάδα προσέφερε 100 δολάρια στην καμπάνια Movember και για κάθε 100.000 «χτυπήματα» στο YouTube εντός 30 ημερών, το ίδιο ποσό. Αναρωτιέστε πόσοι ήταν οι τολμηροί ; Σταμάτησαν έξι άνδρες, άρα δόθηκαν 600 δολάρια, ενώ πέντε μέρες μετά την δημοσίευση του βίντεο στο κανάλι των Simple Pickup στο YouTube, οι περισσότεροι από 3.500.000 χρήστες που το είδαν, ανέβασαν το ποσό στις 4.100 δολάρια. Τα πάντα για καλό σκοπό.

«Αυτό που έγινε μόλις, είχε ως στόχο να δείξει, ότι όσο μπορώ εγώ να σας κάνω αυτήν την εξέταση, άλλο τόσο μπορείτε και μόνοι σας. Αν παρατηρήσετε οτιδήποτε παράξενο στην περιοχή, να επισκεφτείτε αμέσως τον γιατρό σας», τόνισε η Μαρίσα μετά τις εξετάσεις που έκανε.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο: