Η κάμερα στήθηκε στο τραπέζι της κουζίνας. Ο πατέρας τρώει κάποιο σνακ, και η μητέρα βγάζει τα πιάτα από το πλυντήριο την ώρα που οι δυο γιοι τους, οι Luke και ο Adam μπαίνουν στη κουζίνα και η κάμερα αρχίζει να καταγράφει τα όσα έχουν να τους ανακοινώσουν.

Τα δίδυμα αδέλφια-δεν μοιάζουν εξωτερικά-, δηλώνουν ενώπιον των ανυποψίαστων γονιών τους ότι είναι γκέι: «Νόμιζα πως ήταν ο Luke, δεν ήξερα ότι ήσουν και εσύ;», είπε η μητέρα απευθυνόμενη στον Adam ενώ ο πατέρας χωρίς να σταματήσει το φαγητό του, έλεγε «αλήθεια;αλήθεια;».

Οι Luke και ο Adam αποκάλυψαν ότι γνώριζαν για την ομοφυλοφιλία τους από την ηλικία των τεσσάρων ενώ η μητέρα τους απλά τους επαναλάμβανε, μεταξύ άλλων, ότι η ζωή και οι αποφάσεις είναι δικές τους.

Τα αδέλφια, που θέλησαν με αυτό τον τρόπο να παροτρύνουν και άλλους που κρύβουν την σεξουαλική τους ταυτότητα να αποκαλυφθούν καθώς όπως υποστηρίζουν οι γονείς σας θα σας αγαπούν ότι και να γίνει: «Ήταν καλύτερα (η αντίδρασή τους) από ότι περιμέναμε… Να είστε ο εαυτός σας, δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε…», λένε στο παρακάτω βίντεο.