Ευαισθητοποιημένος με το θέμα της φτώχειας, ένας καλλιτέχνης που ζωγραφίζει στους δρόμους –δεν αναφερόμαστε σε γκράφιτι- έκανε αρκετές βόλτες στο Λος Άντζελες και βρήκε τον τρόπο να στείλει το δικό του μήνυμα κατά της φτώχειας, διότι αυτός ήταν ο βασικός στόχος του.

Θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του και παρουσιάστηκε με το παρατσούκλι «Skid Robot». Περπάτησε στις φτωχογειτονιές της «πόλης των αγγέλων» και δημιούργησε φανταστικά σπίτια για άστεγους ανθρώπους. Κάποιοι κοιμόνταν την ώρα που πήγε, κάποιοι άλλοι όχι. Πάντως, εκείνος φρόντισε με τα χρώματα του να φτιάξει έναν καμβά στους τοίχους μπροστά από τους οποίους είχαν στρώσει τα «κρεβάτια» τους οι άνθρωποι αυτοί.

Δημοσίευσε τη δουλειά του στα social media με στόχο να… χτυπήσει τη φτώχεια και να ευαισθητοποιήσει κι άλλους προς αυτή την κατεύθυνση. Ο ίδιος μέτρησε μέχρι και 6.000 άστεγους στην πόλη. Δε μπορούσε να δημιουργήσει για όλους Και να τους κάνει να αισθανθούν έστω και λίγο καλύτερα, αλλά εξήγησε πως πρέπει οι γύρω τους να νοιαστούν για όλους και να τους προσφερθεί ένα πραγματικό σπίτι και όχι μόνο το φανταστικό που δημιούργησε εκείνος.

Δείτε το έργο του σε φωτογραφίες: