Ως το «πιο πλούσιο παιδί του Instagram» χαρακτηρίζεται ένα τρίχρονο κορίτσι, που έχει 80.000 followers. Η Pixie Curtis από την Αυστραλία απολαμβάνει τη μεγάλη ζωή έχοντας πάντα στο πλευρό της τη μαμά της. Το τρίχρονο κορίτσι λανσάρει αξεσουάρ για μικρά κορίτσια, έχοντας ως μάνατζερ τη μαμά της.

Αυτές τις μέρες, μαμά και κόρη βρίσκονται στην Καλιφόρνια για ψώνια και βόλτες και όπως είπε η ίδια η Pixie στην  Daily Mail, ετοιμάζουν έναν οδηγό με τα καλύτερα μαγαζιά του Λος Άντζελες για να ψωνίσεις και απευθύνεται στους μικρούς της φίλους και τις μαμάδες τους.



Η Pixie αφού επισκέφθηκε τα καταστήματα μεγάλων οίκων μόδας και «ανέβασε» στο Instagram φωτογραφίες της: από την πισίνα, από το πρωινό και το δείπνο της, ακόμα και μερικές selfies μόνη της ή με τη μαμά της.



Χρυσωρυχείο έχει γίνει η μικρή, που κερδίζει περίπου 160 ευρώ για καθετί που διαφημίζει με τις φωτογραφίες που «ανεβάζει» στο Instagram: από παιδικά γάλατα, μέχρι ρούχα και παπούτσια.

«Άνοιξα το προφίλ της στο Instagram μία εβδομάδα μετά την γέννησή της», δήλωσε πρόσφατα η μητέρα της και απαντώντας στις επικρίσεις ότι εκμεταλλεύεται την κόρη της, πρόσθεσε:

«Όλα τα χρήματα που κερδίζει πηγαίνουν σε έναν λογαριασμό στο όνομά της, για να κάνει μια καλή αρχή όταν μεγαλώσει. Θα την διδάξω, όπως εμένα οι γονείς μου, ότι πρέπει να δουλεύεις σκληρά και να κερδίζεις, αλλά δεν μπορείς να ξοδεύεις σε υλικά αγαθά μέχρι να κάνεις μια περιουσία».