Γυμνή και λιπόθυμη μέσα στο αυτοκίνητό της βρέθηκε μια παρουσιάστρια ειδήσεων στο Λας Βέγκας, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η παρουσιάστρια στο κανάλι Fox 5 Las Vegas και ρεπόρτερ Feven Kiflegiorgis εντοπίστηκε γυμνή πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου της γύρω στις 07:30 το πρωί της 20ής Μαρτίου, όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Η Kiflegiorgis, γνωστή ως Feven Kay, είπε στους αστυνομικούς πως δεν θυμάται πώς βρέθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε. Οι αστυνομικοί ανέφεραν ακόμη ότι η ρεπόρτερ μύριζε αλκοόλ, εκείνη όμως αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ.

Σε βάρος της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απερίσκεπτη οδήγηση με περιφρόνηση για την ασφάλεια ενός ατόμου ή μιας περιουσίας. Στις 21 Απριλίου διατάχθηκε να πληρώσει πρόστιμο 1.000 δολαρίων και να παρακολουθήσει μαθήματα οδήγησης.

Η παρουσιάστρια, η οποία μεγάλωσε στην Καλιφόρνια, μίλησε για την απουσία εβδομάδων της από τον σταθμό, σύμφωνα με ένα βίντεο και όπως μεταδίδει η NY Post. «Πολλοί από εσάς προσέξατε ότι ήμουν εκτός αέρα για κάποιες εβδομάδες», είπε στους τηλεθεατές. «Σε όλους εσάς που έχετε επικοινωνήσει, ένα ειλικρινές ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».

Η Kiflegiorgis αναφέρθηκε στο περιστατικό, κάνοντας λόγο για ένα «προσωπικό ζήτημα», αλλά θέλησε να δώσει κάποιες πληροφορίες.

«Τον περασμένο μήνα με συνέλαβαν για οδήγηση υπό την επήρεια. Τη στιγμή της σύλληψης ήμουν σε ένα παρκαρισμένο όχημα σε μια γειτονιά του Λας Βέγκας μόνη μου».

«Καθώς προχωρώ παρακάτω, θέλω να ξέρετε ότι έχω μάθει από αυτό και θα συνεχίσω να μαθαίνω και σας ευχαριστώ πραγματικά για τη στήριξη», συμπλήρωσε.