Ένας Βρετανός σεφ έκανε κάτι το αδιανόητο και μαζί ανόητο! Δημιούργησε μπέργκερ που η γεύση τους μοιάζει με αυτή της ανθρώπινης σάρκας.

Ο James Thomlinson δε δίστασε μάλιστα να πάρει και συμβουλές από σελίδες στο διαδίκτυο αναφορικά με τον κανιβαλισμό προκειμένου να κάνει τη γεύση όσο το δυνατόν πιο ακριβής. Ότι πρέπει για να κάνει τους σιελογόνους αδένες Χάνιμπαλ Λέκτερ να τρέχουν με χίλια…

Στο πλαίσιο μάλιστα, της έρευνάς του, «ξεκοκάλισε» και ένα βιβλίο του 1920 του δημοσιογράφου William Seabrook, «Jungle Ways». Ο Seabrook είχε πείσει έναν φοιτητή ιατρικής να του δώσει μια ανθρώπινη σάρκα την οποία και καταβρόχθισε!

Ο σεφ αναμιγνύει κρέας, συκώτι κοτόπουλου, μυελό των οστών και χοιρινό κρέας τα οποία κατά τον μάγειρας έχει την ακριβή γεύση του ανθρώπινου κρέατος…

Το κατάστημα όπου πωλούνται τα ιδιαίτερα αυτά μπέργκερ είναι στο «Terminus Tavern» στο ανατολικό Λονδίνο.