Ο Malcolm Young, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του θρυλικού συγκροτήματος AC/DC κρεμάει την κιθάρα του επικαλούμενος λόγους υγείας. Αυτό πάντως δε σημαίνει το τέλος της ροκ μπάντας από την Αυστραλία.

Μάλιστα, αναμένεται με ανυπομονησία από τα εκατομμύρια των θαυμαστών τους η επερχόμενη παγκόσμια περιοδεία τους εντός του επόμενου έτους.

Το σκληροπυρηνικό γκρουπ, ένα από τα μεγαλύτερα και διασημότερα όλων των εποχών, σχηματίστηκε από τα αδέλφια Malcolm και Angus Young το 1973 και μέχρι στιγμής έχουν πουλήσει περί τα 200 εκατομμύρια άλμπουμ.

Κατά την ανακοίνωση για την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου «Rock or Bust», το συγκρότημα ανέφερε ότι ο 61χρονος κιθαρίστας δεν συμμετείχε στη δημιουργία αυτού μιας και βρίσκεται σε διάλειμμα λόγω κακής υγείας.

«Δυστυχώς, λόγω της φύσης της κατάστασης του Malcolm, αυτός δεν θα επιστρέψει στο συγκρότημα», αναφέρει η μπάντα στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

O Malcolm Young

«Ο Stevie Young, ανιψιός των ιδρυτικών μελών Angus και Malcolm Young παίζει κιθάρα στο Rock or Bust και θα συνοδέψει τη μπάντα στη περιοδεία», αναφέρουν.

Το νέο τους άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου.