Ένας οδοκαθαριστής από το βόρειο Λονδίνο κέρδισε 4,5 εκατομμύρια λίρες στο λαχείο και στη συνέχεια πήγε κανονικά στη δουλειά γιατί δεν πίστευε ότι είχε κερδίσει.

Ο Joseph Whiting είπε: «Σηκώθηκα στις 4 το πρωί, κοίταξα τον αριθμό στο teletext και είδα ότι είχα πιάσει και τους έξι αριθμούς. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Επειδή δεν φορούσα τα γυαλιά μου νόμιζα ότι είχα κάνει λάθος και αφού τα φόρεσα τσέκαρα τους αριθμούς 2 και 3 φορές».

Στη συνέχεια ενημέρωσε την μητέρα του, η οποία του είπε ότι δεν κάνουν τέτοια αστεία τα ξημερώματα, και πήγε κανονικά στη βάρδια του.

Αφού πείστηκε για τη νίκη του, ο πατέρας τριών παιδιών παράτησε την επί 14 χρόνια δουλειά του. «Μου άρεσε η δουλειά μου αλλά δεν θα μου λείψει να ξυπνάω στις 4 το πρωί».

Ο ίδιος λέει ότι πιστεύει στη μοίρα αφού αγόρασε το λαχείο εννέα λεπτά πριν σταματήσει η διάθεση των δελτίων.

Όσο για το τι θα κάνει με τα χρήματα; Ο Joseph Whiting σκοπεύει να κάνει μαθήματα οδήγησης, να αγοράσει ένα μεγαλύτερο σπίτι, και να πάει στη Ντίσνεϊλαντ με τα τρία του παιδιά. Επίσης δεν θα έλεγε όχι σε ένα εισιτήριο διαρκείας για την αγαπημένη του ομάδα της Άρσεναλ αν και αμφιβάλλει ότι θα βρει γιατί υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής.