Μία περιουσία ξόδεψε ένα μοντέλο από τις Κάννες της Γαλλίας για να μεταμορφωθεί στο είδωλο των ονείρων της, που δεν ήταν άλλο από μία πλαστική κούκλα.

Η Victoria Wild ξόδεψε σχεδόν 40.000 ευρώ για να κάνει ρινοπλαστική, μπότοξ , έβαλε εμφυτεύματα στα στήθος κι έκανε αυξητική χειλών.

Το μοντέλο είναι 30 ετών, ζει στις Κάννες, και λέει ότι θέλει να είναι πάντα στο επίκεντρο και να μιλούν όλοι για εκείνη.

Μάλιστα σχεδιάζει να αυξήσει ακόμη περισσότερο το στήθος της και όλα αυτά με την οικονομική στήριξη του αγαπημένου της.

«Και ποιος δεν θα ήθελε να είναι μια bimbo κούκλα; Είναι τόσο σέξι» δηλώνει η ίδια στη Mirror.

«Είχα μια πολύ φυσιολογική παιδική ηλικία, μεγάλωσα σε ένα μικρό χωριό στην εξοχή. Ήμουν πολύ αδύνατη και ξανθιά και όλοι με αποκαλούσαν Barbie. Αλλά εγώ μισούσα το πολύ μικρό στήθος μου. Είχα σύμπλεγμα κατωτερότητας. Δεν ήξερα τίποτα για τις πλαστικές αλλά πάντα ονειρευόμουν να γίνω μια σέξι πλαστική κούκλα με τεράστια χείλη και στήθη.

Η εμμονή της να μεταμορφωθεί σε πλαστική κούκλα ξεκίνησε όταν ήταν έφηβη.

«Μου αρέσουν οι σέξι πλαστικές κούκλες, είναι τόσο λαμπερές και φωτεινές. Αυτή η φαντασίωση ήταν πάντα μέσα στο κεφάλι μου» προσθέτει.

Η Victoria ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο, σε ηλικία 20 ετών, τότε έμαθε για τις πλαστικές. Στα 25 της, γνώρισε τον Simon, έναν ιταλό επιχειρηματία, ο οποίος την ενθάρρυνε να γίνει η κούκλα που ονειρευόταν. Το 2011 η Βικτόρια έκανε τρεις προσθετικές στήθους στην Ουγγαρία.

«Τώρα αισθάνομαι πολύ πιο όμορφη και έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από πριν» λέει η ίδια.