Μπροστά σε ένα απόλυτα σοκαριστικό θέαμα ήρθε ένας αυτοκινητιστής όταν άνοιξε μια βαλίτσα στο πόρτμπαγκάζ του οχήματός του που είχε σταθμεύσει έξω από πολυτελές θέρετρο στο Μπαλί.

Εντός της βαλίτσας, υπήρχε το άψυχο σώμα της 62χρονης Sheila von Weise-Mack η οποία διέμενε στο ξενοδοχείο και είχε ταξιδέψει από την Αμερική προκειμένου να συναντήσει την κόρη της και τον φίλο της.

Τώρα, μετά την αποκάλυψη του φρικτού εγκλήματος, η αστυνομία έχει υπό κράτηση την 18χρονη Heather Mack και τον 21ετών σύντοφό της Tommy Schaefe, οι οποίοι θεωρούνται βασικοί ύποπτοι.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ της άτυχης γυναίκας και του νεαρού ζευγαριού ο οποίος καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας.

Το ζευγάρι, εικάζεται ότι αφού δολοφόνησε την 62χρονη στη συνέχεια τοποθέτησαν το σώμα της μέσα στη βαλίτσα και κάλεσαν ταξί, στο οποίο και φόρτωσαν το μακάβριο φορτίο. Οι δυο νέοι ωστόσο δεν γύρισαν στο ταξί με αποτέλεσμα ο οδηγός να παραδώσει τη βαλίτσα και τα όσα εντόπισε σε αυτή, στην αστυνομία.