Η 21χρονη Sophie Bird ζύγιζε 132 κιλά και δεν είχε καταλάβει πως περίμενε παιδί. Έμαθε ότι είναι έγκυος τέσσερις ώρες πριν γεννήσει.

Όπως εξομολογείται η ίδια στη Dailymail, είχε επισκεφτεί πάρα πολλές φορές τους γιατρούς, καθώς είχε ναυτία και πόνους στο στομάχι, όμως η ίδια δεν είχε υποψιαστεί τίποτα και κανένας δεν της είπε πως ήταν έγκυος.

Δύο μέρες πριν γίνει παράνυφος στο γάμο μιας πολύ καλής της φίλης το Σεπτέμβριο του 2010, πήγε να κάνει πάλι εξετάσεις όπου διαπιστώθηκε πως είχε ένα μωρό στην κοιλιά της. Τέσσερις ώρες μετά γέννησε και κρατούσε στα χέρια της το μωρό της.

«Σοκαρίστηκα. Ήμουν έγκυος για 9 ολόκληρους μήνες και δεν είχα καταλάβει τίποτα».

Η ίδια στη συνέντευξή της εξηγεί ότι έπαιρνα αντισυλληπτικά και οι γιατροί τής είχαν πει ότι λόγω πολυκυστικών θα ήταν δύσκολο να μείνει έγκυος.

«Από όταν ήμουν μικρή μου είχαν πει πως είχα πολυκυστικές ωοθήκες και έτσι έπαιρνα αντισυλληπτικά. Οι γιατροί μου είχαν πει πως θα χρειαστώ βοήθεια για να συλλάβω. Έτσι δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό πως θα μπορούσα να μείνω έγκυος» εξομολογείται η ίδια.

Η Sophie, πάλεψε πολύ με τα κιλά της. Με σωστή διατροφή και γυμναστική έχει καταφέρει να χάσει 50 κιλά και σχεδιάζει να χάσει πολλά ακόμα. Όπως λέει η ίδια, νιώθει καλύτερα από ποτέ και ευτυχισμένη με το παιδί της.