Ένας 44χρονος άντρας από την Κίνα πήρε τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του, όταν πήγε στο γιατρό με πόνους στο στομάχι και αίμα στα ούρα του, για να ανακαλύψει ότι δεν ήταν κάτι άλλο από… τη φυσιολογική έμμηνο ρύση μιας γυναίκας!

Ο 44χρονος πήγε στο γιατρό μαζί με τη σύζυγό του, με την οποία είναι παντρεμένος εδώ και 10 χρόνια.

Αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι γιατροί ανακάλυψαν ότι ο ασθενής είχε πλήρη, γυναικεία, αναπαραγωγικά όργανα καθώς επίσης και ανδρικό μόριο, κάτι που του επέτρεπε να έχει ενεργή σεξουαλική ζωή με τη σύζυγό του.

Οι γιατροί βρήκαν ακόμη ότι δεν είχε το «μήλο του Αδάμ».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, ο ασθενής ανέφερε ότι πάντοτε είχε την αίσθηση ότι κάνει δεν πηγαίνει καλά με τον εαυτό του, καθώς ένιωθε συνεχώς κουρασμένος και είχε πρησμένο πρόσωπο και πόδια. Επιπλέον, συχνά έβλεπε αίμα στα ούρα του.

Η αξονική τομογραφία αποκάλυψε ότι ο 44χρονος είχε μήτρα και ωοθήκες. Μετά από εξέταση χρωμοσωμάτων οι γιατροί βρήκαν ακόμη, ότι ο ασθενής είχε ένα ζεύγος XX χρωμοσωμάτων… τα οποία τον καθιστούν στην ουσία… γυναίκα!

Ο ασθενής πάσχει ακόμη από συγγενή υπερπλασία των επινεφριδίων, μια γενετική ασθένεια η οποία προκαλεί διόγκωση των επινεφριδίων εξαιτίας μιας μείωσης στην ορμόνη του στρες και μια αύξηση αρσενικές ορμόνες.

Οι γιατροί αναφέρουν ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά σπάνια ιατρική περίπτωση.