Οι πελάτες του όχι μόνο δεν αυξήθηκαν με αυτό που έκανε, αλλά μειώθηκαν και τον έστειλαν να φορέσει… μεταλλικά βραχιολάκια. Ένας οικοδόμος, ο οποίος αρεσκόταν στον γυμνισμό, όχι όμως στις παραλίες, αλλά την ώρα που εργαζόταν σε σπίτια, συνελήφθη στο Νορθάμπτον.

Η υπόθεση του έχει αναστατώσει τη Βρετανία και δη ηλικιωμένες κυρίες της χώρας, οι οποίες έγιναν… θεατές της αμφίεσης του, η οποία περιελάμβανε μόνο τις κάλτσες και τις μπότες του. Ναι, κι όμως δούλευε γυμνός. Ο 45χρονος Νικ Τζόουνς, πατέρας τριών παιδιών, ομολόγησε μάλιστα την… ενοχή του για 10 κατηγορίες άσεμνης έκθεσης του εαυτού του κατά την εκτέλεση οικοδομικών –και ενίοτε ξυλουργικών- εργασιών σε σπίτια που ζούσαν ηλικιωμένες γυναίκες.

Στο δικαστήριο ακούστηκε ότι έβγαινε και έξω από τα παράθυρα γυμνός, «φορώντας μόνο ένα χαζό χαμόγελο στο πρόσωπό του», ωστόσο τον… συνιστούσαν επειδή «ήταν αξιόπιστος, ειλικρινής και… φθηνός». Ένα από τα θύματα πάντως υποστήριξε πως την ώρα που απολάμβανε κάποιες στιγμές χαλάρωσης στον κήπο, ο οικοδόμος εξέθετε μπροστά της τα… κάλλη του,με τον άνδρα της να βρίσκεται μέσα στο σπίτι.

Τελικά του απαγορεύτηκε να εργάζεται σε ιδιωτικά σπίτια, παρά τις προσπάθειες του δικηγόρου του να τον δικαιολογήσει, υποστηρίζοντας πως αντιμετώπιζε συζυγικά προβλήματα, τα οποία τον οδήγησαν στον… γυμνισμό.