Κι όμως, φίλη του συζύγου της πίστεψε πως ο άντρας της την απατά όταν την είδε στον δρόμο στο πλευρό του και δεν την αναγνώρισε.

Αυτό έπαθε μια 33χρονη μητέρα 4 παιδιών που έχασε 63 ολόκληρα κιλά μέσα σε 15 μήνες και είδε τη ζωή της να αλλάζει μαγικά.

Η Sarah Buchanan από την Κορνουάλη της Αγγλίας έμαθε τον Αύγουστο του 2019 πως πάσχει από διαβήτη και έπρεπε πάση θυσία να χάσει πολλά κιλά. Η εναλλακτική ήταν να υποβληθεί σε επέμβαση για γαστρικό μανίκι.

Η ίδια έκοψε τις σοκολάτες και σταμάτησε να τρώει τα περισσεύματα που άφηναν τα παιδιά της, προσέχοντας επίσης να τρέφεται σωστά και υγιεινά.

She’s completely changed her life!

Δημοσιεύτηκε από Daily Mail στις Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021

Η αλλαγή της είναι σήμερα τρομακτική. Όπως λέει, δεν την αναγνωρίζουν στον δρόμο ακόμα και στενοί φίλοι ετών.

Το ίδιο έπαθε και μια φίλη του 39χρονου συζύγου της, Dan, που τους είδε μια μέρα μαζί και νόμισε πως ο σύζυγος είχε ερωμένη.

«Περιμέναμε στον δρόμο τον πατέρα μου να έρθει να μας πάρει και η φίλη μάς είδε και θεώρησε πως ο Dan είχε άλλη γυναίκα στο πλευρό του».

Και συνεχίζει: «Και μετά κατάλαβε πως ήμουν εγώ. Ήταν πραγματικά αστείο και κολακευτικό. Ο άντρας μου έχει νέα γυναίκα. Κυριολεκτικά, όπως αποδείχτηκε!»…