Εισήχθη στο νοσοκομείο για επέμβαση αφαίρεσης ωοθηκών και τελικά πήγε για τοκετό. Μια γυναίκα από τη Νέα Ζηλανδία, η 25χρονη Ρεμπέκα Όλντμαν δε μπορούσε να φανταστεί ότι τελικά θα έβγαινε από το νοσοκομείο κρατώντας αγκαλιά το αγοράκι της.

Η κοπέλα βρισκόταν στην 32η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της χωρίς η ίδια να το γνωρίζει, όπως αναφέρει η Mirror. Το περίεργο είναι ότι ούτε οι γιατροί που την παρακολουθούσαν είχαν καταλάβει ότι βρίσκεται σε «ενδιαφέρουσα»! Αντιθέτως της είπαν ότι πρέπει να αφαιρέσει τις ωοθήκες της γιατί είχε σοβαρό πρόβλημα.

Τι κι αν υπέφερε από κράμπες, και αν είχε κάνει τρία υπερηχογραφήματα, δύο εξετάσεις αίματος, και τρία τεστ εγκυμοσύνης; Ουδείς πήρε χαμπάρι τι συνέβαινε και η διάγνωση ήταν ότι πρέπει να προχωρήσουν σε αφαίρεση ωοθηκών και προγραμμάτισαν και το χειρουργείο. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι γιατροί στο Middlemore Hospital της πόλης Μανουκάου, ξύπνησαν την Ρεμπέκα μέσα στο χειρουργείο και της ανακοίνωσαν ότι απέκτησε ένα… αγοράκι!

«Όλον αυτό τον καιρό ζούσα με τον εφιάλτη ότι δεν πρόκειται να αποκτήσω παιδιά, αφού μου έλεγαν ότι έχω πρόβλημα με τις ωοθήκες μου και ξαφνικά απέκτησα τον γιο μου. Πάντως ήταν πολύ καλύτερο να ξυπνώ και να κρατώ στην αγκαλιά μου το παιδί μου», είπε. Ο μικρούλης Τζέιμς γεννήθηκε με καισαρική τομή και σύμφωνα με τους γιατρούς τα συμπτώματα που είχε η γυναίκα οφείλονται στο γεγονός ότι ο μικρούλης είχε πάρει θέση πολύ κοντά στην πλάτη της.

Πάντως το νοσοκομείο έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαλευκάνει το γεγονός ότι οι γιατροί δεν διέγνωσαν την εγκυμοσύνη της.