Ένας άντρας από τον Μίσιγκαν μαχαίρωσε τους γονείς του γιατί του είπαν πως έπρεπε να σταματήσει να παίζει όλη την ώρα videogames, καθώς ήθελαν να κοιμηθούν.

Ο θετός πατέρας πέθανε μάλιστα από τα τραύματά του στο νοσοκομείο τέσσερις μέρες αργότερα.

Ο 29χρονος Christopher McKinney τσακώθηκε άγρια με τους γονείς του, 71 και 66 χρονών, όταν του ζήτησαν να κλείσει το βιντεοπαιχνίδι που έπαιζε, καθώς τους ενοχλούσε και δεν μπορούσαν να κλείσουν μάτι.

Ο γιος οργίστηκε τόσο που χτύπησε τη μητέρα του στο πρόσωπο, σπάζοντάς της τη μύτη. Ο θετός πατέρας πήγε στην κουζίνα και πρόλαβε να πιάσει ένα μαχαίρι, καθώς ο γιος κινούνταν εναντίον του.

Ο McKinney κατάφερε να αφοπλίσει τον 71χρονο και τον μαχαίρωσε. Κατόπιν επέστρεψε στο άλλο δωμάτιο και μαχαίρωσε τη μητέρα του, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας που εξασφάλισε ο σταθμός WDIV.

Ένας γείτονας ήταν αυτός που βρήκε τον 29χρονο στον διάδρομο, γεμάτο αίματα. Στην ίδια θέση τον βρήκαν αργότερα και οι αστυνομικοί. Δεν είχε ωστόσο σκοπό να παραδοθεί χωρίς μάχη.

Ο McKinney επιτέθηκε στους αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν, όπως και σε έναν πυροσβέστη που βρέθηκε στο σημείο.

Κατηγορείται τώρα για μια σειρά κακουργημάτων, μεταξύ αυτών και ο φόνος πια, καθώς ο θετός πατέρας πέθανε στο νοσοκομείο…