Αντί να προβληματιστεί το διασκέδασε. Ο Αμερικανός Ρίτσαρντ Νταν ξέμεινε στο αεροδρόμιο του Λας Βέγκας, αλλά το διασκέδασε και μαζί του και πολλοί χρήστες του διαδικτύου.

Βαδίζοντας στα… χνάρια του Τομ Χάνκς στην ταινία «Terminal» πέρασε τη νύχτα του στο άδειο McCarran, αλλά εκείνος γύρισε ένα βιντεοκλίπ που προσφέρει άφθονο γέλιο. Γι’ αυτό και ήδη έχει αποκτήσει πολλούς φαν.

Μη έχοντας τι να κάνει για να περάσει το βράδυ του αποφάσισε να τραβήξει ένα βίντεο με το κινητό του, στο οποίο… ξεπετάγεται στα πιο απίθανα σημεία του αεροδρομίου, αλλά και χορεύει, «τραγουδώντας» το άσμα της Σελίν Ντιόν «All by my self» («Μόνη με τον εαυτό μου»). Βέβαια, η φωνή που ακούγεται τελικά δεν είναι η δική του. ο ίδιος ανοιγοκλείνει το στόμα του και ακούμε την Καναδή σταρ να ερμηνεύει τη μεγάλη επιτυχία της.

Το ευφάνταστο βίντεο τον δείχνει να κάθεται μόνος ακόμη και έξω από τις γυναικείες τουαλέτες, σε γωνίες, να κοιτάζει διαφημίσεις, να ξαπλώνει πάνω σε ένα άγαλμα χελώνας να κατεβαίνει κυλιόμενες σκάλες, ακόμα και να κάνει… μπάνιο με ένα μπουκάλι νερό και όλα αυτά μη σταματώντας να τραγουδά.