Ένας 32χρονος άνδρας από το Σίδνεϊ εξαγριώθηκε από την απιστία της συζύγου του, που τον απάτησε με τον καλύτερο του φίλο και αποφάσισε να την τιμωρήσει με τον δικό του τρόπο.

Πώς; Αποφάσισε να πουλήσει στο διαδίκτυο το νυφικό της, με μια αγγελία στην οποία βγάζει το άχτι του χωρίς φυσικά να την κατονομάζει.

Όπως διαβάζουμε στην Dailymail, o 32χρονος ανακάλυψε μετά από δύο χρόνια γάμου, ότι η σύζυγός του τον απατούσε και μάλιστα με τον καλύτερο του φίλο. Το ζευγάρι μπορεί να πήρε συναινετικό διαζύγιο εδώ κι ένα χρόνο, φαίνεται όμως ότι εκείνος δεν πήρε και τόσο ελαφριά, όσο έδειξε, την απιστία της γυναίκας του.

Έτσι ανέθεσε σε φίλο του να βάλει αγγελία στο διαδίκτυο για την πώληση του νυφικού τής «άπιστης». Αξίζει να σημειώσουμε ότι το νυφικό το είχε δώσει στο συγκεκριμένο φίλο του να το φυλάει στο γκαράζ του σπιτιού του, όταν χώρισε.

Η online αγγελία «στολίζει» από πάνω έως κάτω τη σύζυγό του χωρίς να αναφέρει το όνομά της.  Ανάμεσα σε άλλα αναφέρει:

«Θέλετε να παντρευτείτε; Δεν σκοπεύετε να μείνετε πιστή; Θέλετε να κοιμηθείτε με κάποιον από τους καλύτερους φίλους του συζύγου σας; Τότε αυτό το νυφικό είναι το ιδανικό για εσάς».


Στη συνέχεια αναφέρει:

«Πρόκειται για ένα μοναδικό φόρεμα που έχει σχεδιάσει ο Benedict Arnold και φτιάχτηκε από το ίδιο ύφασμα με τα ρούχα που φορούσε ο Ιούδας ο Ισκαριώτης, όταν πρόδωσε τον Ιησού στον κήπο της Γεσθημανής. Το φόρεμα αυτό έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να σας προσφέρει δύο χρόνια μέτριου έγγαμου βίου, πριν από την απόλυτη και πλήρη διάλυση του γάμου σας, λόγω εξωσυζυγικής ασυδοσίας»!

Η αγγελία για την πώληση του νυφικού της άπιστης συζύγου δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα gumtree.au και μέχρι τώρα έχει πάνω από 50.000 επισκέψεις. Ενώ δεν λείπουν και προσφορές ύψους 300 δολαρίων για την αγορά του νυφικού.

Ο νεαρός άντρας, όπως δήλωσε ο φίλος του που έβαλε την αγγελία, θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, επειδή φοβάται αντίποινα από την πρώην σύζυγο. Τι κι αν ο φίλος του του εξηγεί ότι η «άπιστη» είναι σύμφωνη με την πώληση του νυφικού.