Την τιμητική… εναρκτήρια βολή στον αγώνα των Bakersfield Blaze στην Καλιφόρνια έριξε η Tara, η γάτα-ήρωας, που έσωσε την περασμένη εβδομάδα τον 4χρονο Τζέρεμι από επίθεση σκύλου.

Ο Ρότζερ Τριαντάφιλο ανήρτησε την περασμένη εβδομάδα το βίντεο, (που έπαιξε 21 εκατ. φορές στο YouTube)
στο οποίο ένας σκύλος ρίχνει το γιο του από το ποδήλατό του και το ηρωικό αιλουροειδές, η Tara, σπεύδει να τον βοηθήσει, πέφτοντας πάνω στον σκύλο και διώχνοντάς τον μακριά.

Ο Τζέρεμι, ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι από το δάγκωμα του σκύλου, ήταν στην πραγματικότητα αυτός που έριξε την πρώτη βολή στο παιγνίδι, πριν προσφέρει την μπάλα στη γάτα του.

Καθώς το πλήθος στο γήπεδο Σαμ Λιν Μπόλπαρκ επευφημούσε, οι γονείς Ρότζερ και Έρικα Τριαντάφιλο βοήθησαν την προσπάθεια της γάτας να πετάξει την μπάλα χρησιμοποιώντας την πατούσα της, ενώ το προσωπικό της ομάδας μπέιζμπολ Bakersfield Blaze χρησιμοποιούσε πετονιά για να κάνει την μπάλα να φανεί πως πετάει στον αέρα.

Η μπάλα έπεσε κατ’ ευθείαν στο έδαφος, αλλά το θέαμα προσήλκυσε έτσι κι αλλιώς στο γήπεδο μεγάλο πλήθος θαυμαστών της «ηρωικής γάτας». Το προσωπικό της ομάδας είπε πως το κοινό που παρακολούθησε το παιγνίδι της
Bakersfield Blaze με τους Λάνκαστερ Τζέτχοκς ήταν σχεδόν το τριπλάσιο αυτού ενός συνηθισμένου παιγνιδιού της Τρίτης.

«Εντυπωσιάστηκα. Η γάτα αυτή είναι ήρωας», είπε ο Ταμπ Ρόουλς, ο οποίος παρευρέθη στο παιγνίδι με την κόρη του, την Τέιτουμ. «Νόμιζα στην αρχή πως επρόκειτο για κάποιου είδους μηχανική γάτα», πρόσθεσε.

«Καθώς είμαι μητέρα, κάθε φορά που βλέπω το βίντεο πιάνεται η καρδιά μου», λέει η Έρικα Τριαντάφιλο. «Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα αν δεν ήταν η Τάρα. Είμαστε ευγνώμονες».

Δείτε το βίντεο με την Tara να σώσει τον 4χρονο Τζέρεμι