Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών καταδικάστηκε ένας άνδρας από τη Βρετανία, ο οποίος είχε σεξουαλικές σχέσεις με την κόρη του και είχε αποκτήσει μαζί της τρία παιδιά!

Το απίστευτο είναι πως η αστυνομία είχε πιάσει τον πατέρα το 2005 αλλά τον είχε αφήσει ελεύθερο μόνο με μία προειδοποίηση, παρότι η κόρη του είχε ήδη γεννήσει ένα αγοράκι, που είχε αποκτήσει μαζί του, και ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, το κορίτσι πίστευε μέχρι την εφηβεία πως κάποιος άλλος ήταν ο πατέρας της, καθώς δεν τον είχε δει από τότε που ήταν νήπιο.

Όταν ανακάλυψε την αλήθεια γνώρισε τον πραγματικό της πατέρα και μετακόμισε μαζί του ύστερα από ένα πρόβλημα που προέκυψε με τον πατριό της.

Αργότερα είπε στην αστυνομία πως ήταν 14 χρόνων όταν ο πατέρας της για πρώτη φορά τη φίλησε και την άγγιξε ερωτικά. Στη συνέχεια άρχισαν να έχουν τακτικές σεξουαλικές επαφές, σύμφωνα με τη Daily Mail, και ο πρώτος τους γιος γεννήθηκε το 2002.

Ο πατέρας συνελήφθη το 2005 για αιμομιξία καθώς παραδέχθηκε πως ήταν πατέρας- και παππούς- του αγοριού, ωστόσο η κόρη του δεν έκανε κάποια καταγγελία σε βάρος του.

Το τρίτο τους παιδί γεννήθηκε το 2010. «Εκείνη τη εποχή η κόρη σου σε περιγράφει ως έναν άνδρα δεσποτικό και ζηλιάρη. Η ζωή της προφανώς δεν την ευχαριστούσε γι’ αυτό υο 2012 πήγε στην αστυνομία», τόνισε ο δικαστής.

Ο συνήγορος του πατέρα είπε πως εκείνος αναγνωρίζει πως η κόρη του ήταν ευάλωτη όταν τον αναζητούσε αλλά επειδή δεν είχαν καμία επαφή για χρόνια δεν υπήρχε ο συνηθισμένος δεσμός γονιού- παιδιού και ίσως αυτό συνέβαλε σε ό,τι συνέβη…