Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία η υπόθεση της 50χρονης Muriel Coleman η οποία κατηγορείται πως για να ξεπληρώσει τα ενοίκια που χρωστούσε στον ιδιοκτήτη του σπιτιού της συμφώνησε να τον βοηθήσει να… βρει ένα νεαρό κορίτσι για να το βιάσει!

Σύμφωνα με τη Daily Mail η 50χρονη δεν έκανε καμία προσπάθεια να σταματήσει τον Hassan Akhtar ο οποίος επανειλημμένως βίασε μια νεαρή γυναίκα το διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2012 έως τον Μάρτιο του 2013.

Ο ίδιος είπε στην αστυνομία πως η Coleman προσπαθούσε να τον ενοχοποιήσει, πως στην πραγματικότητα εκείνος έκανε σεξ μαζί της, πράξη συναινετική και από τις δύο πλευρές. Ο 37χρονος αρνείται τις κατηγορίες για τέσσερις βιασμούς και μία απόπειρα βιασμού

Η Coleman παραδέχθηκε την ενοχή της για την παροχή βοήθειας στον βιασμό μιας νεαρής γυναίκας δύο φορές…

Από το δικαστήριο προέκυψε πως η ιστορία της γυναίκας που ήταν το θύμα της υπόθεσης, της γυναίκας που έπεσε θύμα βιασμού, ήρθε στο φως όταν εκείνη εκμυστηρεύτηκε σε μια φίλη της τι είχε περάσει. Η φίλη της ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας ο Akhtar έβαλε στο στόχαστρό του τη νεαρή γυναίκα εντοπίζοντάς την στην περιοχή όπου ζει και ο ίδιος, όταν η γυναίκα του και η οικογένειά του έλειπαν στο Πακιστάν όπου επισκέπτονταν συγγενείς τους. Είπε μάλιστα στην αστυνομία πως η 50χρονη που του χρωστούσε λεφτά του είπε «θα σε κανονίσω» και δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει τους βιασμούς.

Ο 37χρονος φαίνεται πως προσπάθησε να παρασύρει τη νεαρή γυναίκα προσφέροντάς της δώρα και υποσχόμενος να τη βοηθήσει στην καριέρα της.

Εκείνη τον παρακαλούσε να σταματήσει αλλά εκείνος της είπε να «σκάσει» και πως «στους άνδρες αρέσει».

Γενετικό υλικό του Akhtar εντοπίστηκε σε έναν υπνόσακο και μια πουκαμίσα της νεαρής γυναίκας.

Η Coleman κρίθηκε ένοχη και θα καταδικαστεί για δύο βιασμούς ενώ η δίκη του Akhtar συνεχίζεται τη Δευτέρα…