Παγιδευμένη μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου της έζησε για αρκετές μέρες η 43χρονη Kristin Hopkins, χωρίς φαγητό και νερό και βαριά τραυματισμένη. Ήταν όμως τόσο μεγάλη η θέλησή της για ζωή που τα κατάφερε, γράφοντας μηνύματα στην ομπρέλα της, την οποία έβγαζε από το παράθυρο του κατεστραμμένου ατυχήματος με την ελπίδα κάποιος να την προσέξει.

Λόγω του σοβαρού τραυματισμού της η 43χρονη θα υποβληθεί σε ακρωτηριασμό των κάτω άκρων…

Η Hopkins δηλώθηκε αγνοούμενη στο Ντένβερ του Κολοράντο στις 29 Απριλίου, καθώς επί δύο ημέρες δεν την είχε δει κανείς. Τελικά εντοπίστηκε την Κυριακή, όταν περαστικοί πρόσεξαν το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητό της κοντά σε αυτοκινητόδρομο στο Park County, κοντά στο Ντένβερ.

Το όχημα είχε προσκρούσει σε πολλά δέντρα και είχε κάνει αρκετές τούμπες μέχρι να καταλήξει αναποδογυρισμένο.

Σύμφωνα με τις Αρχές του Κολοράντο, είχε τις αισθήσεις της, συνείδηση και αντίληψη του τι είχε συμβεί αλλά ήταν σε πολύ μεγάλο βαθμό αφυδατωμένη.

Όσο ήταν παγιδευμένη, έγραφε μηνύματα στην λευκή και κόκκινη ομπρέλα της με την ελπίδα να την προσέξει κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο από τον κοντινό αυτοκινητόδρομο.

Ένα έλεγε «Σας παρακαλώ βοηθήστε με, αιμορραγώ» κι ένα άλλο «Έξι ημέρες χωρίς φαγητό και νερό».

Οι πυροσβέστες που έφτασαν πρώτοι στο αυτοκίνητό της νόμιζαν πως επρόκειτο για επιχείρηση έρευνας και όχι διάσωσης. Την ώρα που ένας εξ αυτών έσπαγε το παράθυρο για να δει αν η γυναίκα έχει σφυγμό, εκείνη έβγαλε το χέρι της.

«Τότε καταλάβαμε πως είναι επιχείρηση διάσωσης, είχε τόση θέληση για ζωή- είναι εκπληκτικό», είπε ένας από τους πυροσβέστες.

Η Hopkins μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με το Skynews.


Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο