Η (υπερ)πολυμελής οικογένεια της Cheryl Prudham εισπράττει κάθε χρόνο 46.000 ευρώ σε επιδόματα. Η 32χρονη και ο 29χρονος σύζυγός της Robert έχουν εννέα παιδιά και τώρα περιμένουν το… δέκατο και το ενδέκατο, καθώς η γυναίκα κυοφορεί δίδυμα.

Όταν γεννηθούν τα κορίτσια, το ζευγάρι θα λαμβάνει άλλα 1700 ευρώ για την ανατροφή τους.

Η Prudham και ο σύζυγός της εργάζονται part-time και η ίδια δηλώνει πως κανείς δεν πρόκειται να την κάνει να νιώθει ένοχη επειδή κάνει παιδιά- και ζει με τα επιδόματά τους.

Πέρσι, σύμφωνα με τη Daily Mail, το ζευγάρι από το Kent ζήτησε να του παραχωρηθεί από το κράτος μεγαλύτερο σπίτι αλλά η περιοχή όπου βρίσκεται έχει δυσαρεστήσει την πολύτεκνη μητέρα γιατί χρειάστηκε να απομακρυνθεί από το Sittingbourne όπου της άρεσε να ζει.

Η 32χρονη λέει πως δεν είχε σχεδιάσει να κάνει μία τόσο μεγάλη οικογένεια αλλά απλά συμβαίνει επειδή με τον σύζυγό της δεν παίρνουν μέτρα αντισύλληψης.

Παραδέχθηκε πως κάποτε βασιζόταν μόνο στα επιδόματα που λάμβανε για τα παιδιά της αλλά δηλώνει πως πλέον είναι πιο ευαισθητοποιημένη με τη μητρότητα.

Η Cheryl έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί όταν ήταν 17 χρονών και ζούσε σε ξενώνα για άστεγους. Ύστερα από λίγο μετακόμισε με τον πρώην σύντροφό της κι έκανε άλλα δύο παιδιά. Ακολούθησαν άλλες τρεις απρογραμμάτιστες εγκυμοσύνες. Το 2009 συνάντησε τον τωρινό σύζυγό της κι έκαναν άλλα τρία παιδιά ενώ πλέον περιμένουν και τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Το ζευγάρι άρχισε πρόσφατα να εργάζεται 20 ώρες την εβδομάδα, δεν πληρώνει φόρους καθώς το συνολικό εισόδημά του από εργασία είναι κάτω από το όριο, στα 1700 ευρώ το μήνα.