Σπάνιες αδημοσίευτες φωτογραφίες από την παιδική ηλικία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν πρόβαλε το κρατικό δίκτυο KCTV κατά τη διάρκεια συναυλίας για την βορειοκορεατική αεροπορία.

Οι φωτογραφίες είναι από την εποχή που ο Κιμ Γιονγκ Ουν ήταν ένα παχουλό αγόρι και φαίνεται άλλοτε να χαιρετά, φορώντας στολή κι άλλοτε να γελά πλατιά, αλλά και από την εποχή που έμπαινε στην εφηβεία του.

Μέχρι σήμερα ελάχιστες φωτογραφίες από την παιδική ηλικία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας έχουν κυκλοφορήσει, σημειώνει η «Telegraph», σε μία εξ αυτών φαίνεται με τη μητέρα του Ko Yong-hui και μία άλλη είναι πιθανώς διαβατηρίου.

Μόνο μία φωτογραφία έχει κυκλοφορήσει από τα σχολικά του χρόνια, στην οποία απεικονίζεται σε εκδρομή με τους συμμαθητές του στο διεθνές σχολείο όπου φοίτησε στη Βέρνη.

Ο Kim κράτησε κρυφή την ταυτότητά του από τους συμμαθητές και τους καθηγητές του . Χρησιμοποιώντας το όνομα Pak Un είχε εμφανιστεί στις ελβετικές αρχές ως γιος εργαζομένου στην πρεσβεία της Βόρειας Κορέας στη χώρα.

Οι νέες φωτογραφίες προβλήθηκαν σε οθόνη πίσω από την ορχήστρα που έπαιζε μουσική κατά τη διάρκεια συναυλίας προς τιμή της αεροπορίας της Βόρειας Κορέας.

Δείτε τις φωτογραφίες