Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένα νεογέννητο αγόρι το οποίο γεννήθηκε πρόωρα στο μπάνιο μοτέλ στη Φλόριντα και η μητέρα του, υπό την επήρεια ναρκωτικών, έκοψε τον ομφάλιο λώρο με τα δόντια της!

Η Chrystal A. Hassell κάλεσε την Αστυνομία όταν είδε πως το αγοράκι μελάνιαζε και αργότερα συνελήφθη για παραμέληση παιδιού.

Η 37χρονη έχει άλλον έναν γιο 11 μηνών, που οδηγήθηκε σε ανάδοχη οικογένεια, και μία 16χρονη κόρη που γεννήθηκε με εξάρτηση από τα ναρκωτικά επειδή και η μητέρα της έκανε χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, όπως γράφει η Daily Mail.

Η γυναίκα ομολόγησε στην αστυνομία πως είναι χρήστρια από την εφηβεία της. Όταν είχε ανακαλύψει πως είναι έγκυος, τον Μάρτιο, είχε ορκιστεί να μην ξανακαπνίσει κρακ για χάρη του μωρού. Ο όρκος ωστόσο δεν κράτησε πολύ και η 37χρονη έκανε χρήση μέχρι και το βράδυ πριν γεννήσει, στο Vacation Host Inn.

Πατέρας του παιδιού είναι ο σύντροφος της Hassell, Vincent Terry, που βρίσκεται στη φυλακή για απόπειρα φόνου. Ο 43χρονος είναι πατέρας και του νεογέννητου και του 11 μηνών αδελφού του.

«Ήξερα πως είχε παρελθόν στη χρήση ναρκωτικών αλλά όχι πως έκανε χρήση μέχρι και τώρα. Μόλις τον περασμένο μήνα ανακάλυψε πως είναι έγκυος», δήλωσε ο Terry.

«Φυσικά θα μείνουμε ο ένας δίπλα στον άλλον. Τα παιδιά μου είναι εδώ, η Chrystal δεν είναι κακός άνθρωπος. Απλά έχει ένα πρόβλημα, μαζί θα το παλέψουμε».


Δείτε τις φωτογραφίες