Η 25χρονη καλόγρια Cristina Scuccia έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή με τη συμμετοχή της στο ιταλικό «The Voice». Η πρώτη της παρουσία στο τηλεοπτικό παιχνίδι, με την ερμηνεία της στο τραγούδι «No one» της Alicia Keys, έκανε θραύση στο YouTube και η 25χρονη καλόγρια αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς.

Αυτή τη φορά η καλόγρια από τη Σικελία αναμετρήθηκε στην πρώτη «μάχη» του παιχνιδιού, με ένα τραγούδι που κατέπληξε τους πάντες. Η Cristina Scuccia μπήκε στο ρινγκ και τραγούδησε μαζί με τη συμπαίκτριά της Luna Palumbo το τραγούδι «Girls just wanna have fun».

Γεμάτη ενέργεια ξεσήκωσε το κοινό που την καταχειροκρότησε, όπως και η κριτική επιτροπή, ενώ το ενθουσιασμό τους έδειξαν και οι υπόλοιπες καλόγριες που την χειροκροτούσαν χορεύοντας στις κερκίδες.

Μπορεί η εικόνα της καλόγριας που τραγούδησε για τα κορίτσια που θέλουν να διασκεδάζουν να ήταν παράδοξη, η ίδια, όμως, δεν φάνηκε να έχει κανέναν ενδοιασμό και μετέδωσε την ενέργειά της με την καταπληκτική φωνή της σε όλο το στούντιο.

«Θύμα» της η συμπαίκτριά της Luna Palumbo, που ενώ η φωνή της ήταν πραγματικά καλή, η παρουσία της «καταβροχθίστηκε» από την παρουσία της 25χρονης Cristina.

Δείτε την αναμέτρηση: