Την απόλυση δασκάλας αποφάσισε σήμερα σχολείο της Φλόριντα μετά τις καταγγελίες ότι ενθάρρυνε έξι μαθητές να επιτεθούν σε συμμαθητή τους, ο οποίος προηγουμένως της είχε αντιμιλήσει.

Η καθηγήτρια Ντρου Ντέχαρτ κατηγορήθηκε πέρυσι ότι ενθάρρυνε το περιστατικό που σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2013 και καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας. Στα πλάνα διακρίνονται τα έξι παιδιά να επιτίθενται στον Ραντράβιους Ουίλιαμς, αφού η δασκάλα τους είχε προτρέψει «να του δώσουν ένα μάθημα».

Μιλώντας ελάχιστα μετά το περιστατικό πέρυσι στο δίκτυο WPBF, η μητέρα του θύματος ανέφερε πως «τον κουβάλησαν, κρατώντας τον από τον λαιμό, τον μετέφεραν στην τάξη της και τον ανάγκασαν να της ζητήσει συγνώμη. Και εκείνη του είπε: σε ανέλαβαν τα παιδιά μου, δεν είσαι τόσο σκληρός τώρα».

Η Ντέχαρτ απομακρύνθηκε από τις σχολικές αίθουσες την περασμένη άνοιξη και μεταφέρθηκε σε άλλο πόστο που δεν προέβλεπε επαφή με τους μαθητές. Το φθινόπωρο του 2013 τιμωρήθηκε με στέρηση μισθού και αποβλήθηκε από το σχολείο, για να έρθει τελικά η απόλυσή της σήμερα.