Ο ιταλός Πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι το όνομα του οποίου εμπλέκεται εκ νέου σε σεξουαλικό σκάνδαλο , αυτή τη φορά με την «Ρούμπι», μία ανήλικη Μαροκινή, απάντησε δημόσια, σήμερα, ότι «αγαπάει τη ζωή και τις γυναίκες».

«Είμαι ένα χαρωπό άτομο, αγαπώ τη ζωή και τις γυναίκες» δήλωσε ο 74χρονος Πρωθυπουργός μιλώντας σε ιταλούς δημοσιογράφους που τον ρώτησαν στο περιθώριο της χθεσινής συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες για το νέο σκάνδαλο, που απασχολεί την ιταλική πολιτική ζωή.

Ο ιταλικός Τύπος σήμερα ασχολείται εκτενώς με την Μαροκινή 17χρονη «Ρούμπι», η οποία ενώ αρχικώς κατέθεσε ότι είχε τουλάχιστον τρείς σεξουαλικές επαφές, έναντι αμοιβής, με τον ιταλό πρωθυπουργό σήμερα ανασκεύασε και είπε ότι «απλώς τη βοήθησε οικονομικά για να μπορέσει να ζήσει».

Ωστόσο ο κ. Μπερλουσκόνι που αρνήθηκε ότι με τη μικρή Μαροκινή είχε ερωτική σχέση, επισήμανε:

«Κανείς δε μπορεί να με κάνει να αλλάξω το στυλ της ζωής μου. Ακολουθώ μια φρικτή ζωή και μάλιστα κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες να τη συνεχίσω έτσι. Εργάζομαι έως τις 2,5 τα ξημερώματα. Μετά κοιμάμαι για επτά ώρες και από καιρού εις καιρό έχω ανάγκη για κανένα σουαρέ, που θα με χαλαρώσει. Κανείς δεν πρόκειται να μου αλλάξει το στυλ της ζωής μου».

«Σας εύχομαι να έχετε και εσείς την ίδια ηρεμία, που έχω εγώ, όταν κοιτάζεστε στον καθρέφτη», είπε ο ιταλός πρωθυπουργός και αναφερόμενος στην υπόθεση «Ρούμπι» είπε ότι απλώς ζήτησε από συνεργάτες του «να βοηθήσουν το καημένο το κορίτσι, που περνούσε δύσκολα».

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει επιβιώσει πολλά τέτοιου είδους σκάνδαλα, που κατά καιρούς ταράζουν τα πολιτικά νερά στη χώρα του, το πιθανότερο είναι πως το ίδιο θα γίνει και τώρα…