Πωλητήριο μπαίνει στην «ροζ βίλα» της socialite Amanda Eliasch, την οποία είχε αποκτήσει μετά το χωρισμό της από τον μεγιστάνα σύζυγό της ύστερα από 11χρονο δεσμό με έναν διάσημο πλαστικό χειρουργό.

Οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν να καταβάλουν δέκα εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν την έπαυλη Cheyne Walk, την οποία Eliasch είχε αγοράσει το 2010 μετά το διαζύγιό της που της απέφερε ένα αξιοσημείωτο ποσοστό από την περιουσία των σχεδόν 484 εκατομμυρίων του πρώην συζύγου της.

Το οίκημα είχε χτιστεί στα 1760 στην περιοχή Τσέλσι αλλά η ιστορία της φτάνει μέχρι τα χρόνια του οίκου των Tudor, όταν ο Henry VIII έφτιαξε μία έπαυλη για την έκτη σύζυγό του Catherine Parr το 1536. Ωστόσο κατεδαφίστηκε το 1748 και στο ίδιο σημείο χτίστηκε η έπαυλη Cheyne Walk και τα γειτονικά οικήματα.

Το πολυτελές σπίτι, η επονομαζόμενη «ροζ βίλα»- επειδή το ροζ είναι το χρώμα που κυριαρχεί στη σημερινή κατάστασή του-  εκτείνεται σε πέντε επίπεδα, διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια , τρεις χώρους υποδοχής, αίθουσα μελέτης και χολ εισόδου, αλλά και ιδιωτικούς κήπους.


Δείτε τις φωτογραφίες