Ο Αλαν Χιντ είναι ένας 28χρονος άντρας που έχει εντυπωσιάσει την ιατρική κοινότητα. Αν και έχασε ένα ολόκληρο τμήμα του κρανίου του σε εργατικό ατύχημα, κατάφερε να επιβιώσει!

Ο Άλαν, εργαζόταν σε σφαγεία ζώων και δεν είχε καμία προηγούμενη εμπειρία εργασίας στον κλάδο των κατασκευών. Πριν από τρία χρόνια, όμως, για να συμπληρώσει το μεροκάματό του, συμμετείχε στην κατεδάφιση ενός κτιρίου στη Βρετανία.

Χωρίς καμμία εκπαίδευση και κυρίως χωρίς μέτρα προστασίας, τοποθετήθηκε από τον επόπτη των εργασιών στην ταράτσα του κτιρίου και περίμενε οδηγίες. Μία λάθος κίνηση, σε συνδιασμό με την απειρία, τον οδήγησαν στο κενό από ύψος 7,5 μέτρων, αλλάζοντας τη ζωή του για πάντα!

Πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, πολυπληθή καταγμάτων στο κρανίο, ένα άσχημα σπασμένο σαγόνι, ένα κομμένο οπτικό νεύρο που τον άφησε τυφλό από το ένα μάτι, μεγάλη εγκεφαλική βλάβη, νεφρική βλάβη και κώφωση από το ένα αυτί, συνέθεταν την κλινική εικόνα του άλαν όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

Ακολούθησαν τρεις δύσκολες χειρουργικές επεμβάσει και έξι μήνες μετά την πτώση του, οι γιατροί χρησιμοποίησαν ένα τμήμα τιτανίου για να αντικαταστήσουν ένα μεγάλο μέρος του κρανίου που είχε καταστραφεί!

Αμέσως μετά, ο τυχερός- άτυχος άντρας, ξεκίνησε διακστικό αγώνα εναντίον του εργοδότη του για τις εκτεταμένες ζημιές που υπέστη. Πριν από λίγες ημέρες, το δικαστήριο δικαίωσε τον Άλαν, καταδικάζοντας τον επικεφαλής των εργασιών, που επέτρεψε στον ανεκπαίδευτο εργάτη να πάρει μέρος σε μία τόσο επικίνδυνη κατεδάφιση!
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟ

πηγή: Pyles-tv