Η αστυνομία του Πόρτλαν στο Όρεγκον των ΗΠΑ ανέφερε ότι ένας άντρας, που ήταν ύποπτος για πυροβολισμό εναντίον ενός γείτονά του, αυτοπυροβολήθηκε στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων στην προσπάθειά του να διαφύγει από τον τόπο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τον αρχιφύλακα Pete Simpson ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα The Oregonian, το τραύμα στο πόδι του 40χρονου άντρα «ταιριάζει με αυτό που θα υπέφερε κάποιος αν έβαζε ένα όπλο στο παντελόνι του».

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης, κατά τη διάρκεια μιας απόπειρας ληστείας σε ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας κοντά στο κρατικό πανεπιστήμιο του Πόρτλαντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Huffington Post.

Το 32χρονο θύμα του πιστολέρο κατάφερε να διαφύγει, παρότι τραυματισμένος στο πόδι, και να ζητήσει βοήθεια από τους υπαλλήλους ενός διπλανού καταστήματος.

Η αστυνομία εκτιμά ότι ο ύποπτος, στην προσπάθειά του να φύγει από τον τόπο του εγκλήματος, αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος κοντά στους όρχεις.

Ο άντρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ενώ οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση, χωρίς να του έχουν ασκήσει ακόμη ποινική δίωξη, καταλήγει το δημοσίευμα.