Σοκ προκάλεσε η ομολογία 14χρονης στο Σικάγο ότι σκότωσε την 11χρονη αδερφή της με 40 μαχαιριές, με το αιτιολογικό ότι ήταν «αχάριστη».

Η 14χρονη κάλεσε ασθενοφόρο λέγοντας ότι ένας λατινοαμερικανός άνδρας μπήκε στο σπίτι τους και μαχαίρωσε την αδερφή της, Dora Betancourt, στο λαιμό, το στήθος και τα χέρια.

Η ίδια επέμεινε στην ίδια ιστορία, μέχρι που η αστυνομία βρήκε στοιχεία που την ενοχοποιούσαν πάνω στο θύμα και αναγκάστηκε να ομολογήσει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 14χρονη μαχαίρωσε τη Dora σε μία φρενήρη επίθεση κατά την οποία έλεγε το λόγο για τον οποίο την μαχαίρωνε κάθε φορά που κάρφωνε το μαχαίρι στην αδερφή της.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η 14χρονη είχε βάλει ξυπνητήρι και επιτέθηκε στην αδερφή της ενώ η τελευταία βρισκόταν ακόμη στο κρεβάτι.

Το κορίτσι είχε τόσο πολλά τραύματα που δεν μπορούσαν να τα μετρήσουν και ήταν τόσο βαθιά που έφθασαν μέχρι τον πνεύμονα», ανέφερε ο ιατροδικαστής μιλώντας στο CBS.

Ενώπιον του δικαστηρίου, η δράστης καθόταν δίπλα στη μητέρα της, η οποία δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του φονικού. Οι δύο δεν κοιτάχτηκαν μεταξύ τους και είχαν το βλέμμα τους στραμμένο στο δικαστή, ενώ το πρόσωπο της 14χρονης ήταν παγωμένο σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.