Ένα κορίτσι 13 ετών έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από πέντε άντρες το βράδυ της 24 Φεβρουαρίου του 2011, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail.

Το ανήλικο κορίτσι κράτησε κρυφή τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από τη μητέρα της και τις Αρχές, καθώς είχε υποστεί σοκ και φοβόταν να το εξομολογηθεί.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Rayleigh στο Essex της Μεγάλης Βρετανίας, σημειώνει το δημοσίευμα, και συνέβη την ώρα που η 13χρονη επέστρεφε σπίτι της.

«Πρόκειται για ένα τρομακτικό περιστατικό, το οποίο συνέβη όταν το παιδί ήταν 13 ετών. Το κορίτσι ήταν πολύ τρομαγμένο και φοβισμένο και κατάφερε να βρει το κουράγιο να πει στη μητέρα της τι της συνέβη, τρία χρόνια μετά το βιασμό της. Η μητέρα της την προέτρεψε να προβεί σε καταγγελία στην αστυνομία» δήλωσε ο ντετέκτιβ Danny Cooper στην εφημερίδα.

Ειδικά εκπαιδευμένοι αξιωματικοί από το Τμήμα Σεξουαλικών Αδικημάτων της αστυνομίας του Essex ανέκριναν το θύμα και έδωσαν στη δημοσιότητα ένα σκίτσο με έναν από τους φερόμενους ως δράστες της επίθεσης.